Zašto preporučujemo Let’s Mix It! Festival

Večeras počinje novi Let’s Mix It! Festival na kome ćemo u tri dana slušati vrhunska imena globalne elektronske scene. Beograd će imati priliku da čuje trenutno najaktuelniji zvuk a povodom toga smo izdvojili u kratkim crtama šta je to ono što Let’s Mix It! čini drugačijim i zašto morate obavezno da ga posetite.

– Let’s Mix It! je prvi beogradski zimski festival elektronske muzike koji ćemo slušati u godinama ispred nas.

– Let’s Mix It! će otvoriti potpuno novu klabing destivaciju i nov prostor pod imemom Skladište.

– Sva imena sa spiska izvodjača su visoko kotirana i izdvavaju se pre svega po kvalitetu muzike koju prave i puštaju.

– Festivalski program odrzava se na tri stejdza, Gain, Headroom i Mute.

Gain, glavna bina na kojoj nastupaju velika svetska imena, Headroom stejdž na kojem se predstavlja klupska scena, to jest, osmišljen je kao mali klub u okviru samog festivala i MUTE stejdž koji ce biti mesto gde se preko slušalica uživa u posebno odabranom mixu Belgrade.fm radija.

– Mashed Room naziv je za interaktivnu prostoriju u kojoj će se posetioci igrati apstrakcijama sopstvenih pokreta/

– Takodje, tokom tri dana festivala moći ćete da kupite potpuno novu liniju brenda Rejvstor posebno uradjenu u saradnji sa Let’s mix it! festivalom.

Nastupaju: Better Lost Than Stupid (Martin Buttrich, Matthias Tanzmann i Davide Squillace), Cabanne, Francesca Lombardo, Henry Saiz (live), iO (Mulen), Isolee (live), Janeret, Johannes Brecht, maeve showcase (Mano Le Tough, The Drifter i Baikal), Sonja Moonear i Varhat.

Domaći line up: Alexandar Ivković, Bokee, Marko Vuković, Luka Vuković b2b Ivan Radojević, Mene i Miovan Stojanović b2b Dušan Lazović

Već si u Blenderu? Uz kupljenu kartu za Matadora ili Toolroom live besplatno na jedno veče Let’s Mix It Festivala

Blender ekipa rešila je da obraduje sve svoje verne klabere i nagradi ih jednom žurkom po izboru u zavisnosti od kombinacije karata koje poseduju!

Svi oni koji su sačuvali karte od žurke Apollonia ili su kupili karte za Matador & Hito ili Toolroom live žurke treba samo da donesu svoje karte i prijave se danas u klub DOT od 18h do 21h i odaberu jedan Let’s mix it! festivalski dan!

Dok svi oni koji su sebi već obezbedili karte za Let’s mix it! festival ili Matador & Hito žurku mogu danas da donesu karte i prijave se takođe u klubu DOT od 18h do 21h i biće nagrađeni ulazom na Toolroom live žurku! #letsmixit

Ulaznice!

Pojedinačne festivalske ulaznice dostupne su na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima po ceni od 790 RSD i 1190 RSD za VIP, kao i komplet ulaznica za sva tri dana po ceni od 1990 RSD i 2990 RSD za VIP.