Filip Fisher Top 5 quarantine chart

Filip Fisher,  beogradski producent i di-džej podelio je sa nama svoju listu favorita koju slušate u danima izolacije i socijalnog distanciranja.

 

1.  Sonic Union, Forniva, Eleven Sins – Elevate (Original Mix) [Selador]

 

Na prvom mestu bih izdvojio najnoviju traku ovih sjajnih producenata koja je još uvek u “Pre-Order” na Beatportu, a tačan datum izdanja zakazan je za 17. April u sklopu “The Tenth Chapter” kompilacije na moćnoj Selador etiketi. Kroz celu traku nas vozi glavni analogni lead zvuk u pratnji progresivnih ritmova i zanimljivih vox elemenata koji se provlače kroz prelaze.

2. Coeus – Rebirth (Original Mix) [Afterlife] 

Bez puno razgovora o ovom sjajnom izvodjaču, Coeus je jos jednom pokazao da je trenutno jedan od top 100 producenata na svetu u “Melodic House Techno” zanru. Njegova najnovija traka “Rebirth”, koju smo toliko puta čuli u setovima giganata poput Tale of Us i Adriatique, izdata je na najnovijoj kompilaciji “Unity” Afterlife etikete. Progresivni ritmovi i odlična melodija nas vozi kroz celu traku uz moćni pad lead u pozadini i savršenim big room dropom definitvno zaslužuje mesto na ovoj kompilaciji uz imena poput Colyn, Recognite, Innellea, Denis Horvat i mnogih drugih.

3. Oliver Koletzki, Aparde – Sequel (Hidden Empire Remix) [Stil Vor Talent] 

Hidden Empire ne prestaju sa sjajnim trakama i jos boljim remiksima. Remiks koji su uradili za Oliver Koletzki ft Aparde i traku „Sequel“ izdata na Stil Var Talent etiketi je prava “Peak Time” bomba. Moćni roling bas uz vožnju mračnih melodičnih arpovima i sjajnim vokalom u brejku daje jednu pravu poslasticu za slušaoce.

3. Lake Avalon – Pallas (Veljko Jovic Remix) [Raving Society]

 

Veljko Jović pokazuje progresivni uspon u svojoj produkcijskoj karijeri. Ovaj put se nasao na remiks zadatku za Lake Avalon i traku pod nazivom “Pallas” na Rave Society etiketi. Odličan aranžman, lepo obojen zvuk, sjajan u bas liniji i prava vožnja melodičnog tehno gruva. Veljko polako dostiže top kvalitet i zasluženo dobija sve veću pažnju domaće i regionalne scene.

5. Jelly For The Babies – Out of Memory (Extended Mix) [The Purr]

Verovatno jedan od retkih domaćih producenata koji iza sebe ima preko 500 oficijalnih izdanja u svojoj dugogodišnjoj muzičkoj karijeri. Najnovije izdanje “Out Of Memory” dolazi sa originalom i remiksima od Andrew Case, Hats & Klaps i Jared Love, a izdata je od strane The Purr etikete, koju zajedno vodimo Marijan i ja već skoro punih šest godina. Traka je puna emocija, dubokih bas ritmova i misticnim vocalom u brejku. Prepoznatljiv Jellijev zvuk nasao se na 8 poziciji Progressive House “Staff Picks” chartu na Beatportu.