O nama

Elektronski muzički magazin The Clubber osnovan je u vreme kada je regionalno trzište online muzičkih magazina veoma kompetitivno. Uz prisustvo svesti da su zahtevi čitalaca i scene sve veći, pokrenuli smo magazin koji je u vrlo kratkom vremenskom periodu na naše izričito zadovoljstvo prepoznao širok spektar čitalaca koji je uvideo specifičnosti našeg web magazina.

The Clubber smo zasnovali na odredjenim vrednostima kojih se držimo, trudeći se da ne izneverimo naše čitaoce. The Clubber nudi autentičan i zanimljiv sadržaj, dok je jedan od naših glavnih ciljeva svakako to da učinimo da The Clubber ne bude magazin na koji dolazite u medju vremenu ili slučajno, već magazin koji čitate sa namerom i kome posvećujete punu pažnju. U isto vreme zalažemo se da ukazanu pažnju i poverenje ne izneverimo ni u narednom periodu.

Kao web magazin, The Clubber, deluje u cilju promovisanja kulture elektronske muzike na područiju čitavog regiona Zapadnog Balkana, dok većina naših čitalaca dolazi sa prostora Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Sadržaj sajta potpisuje istoimena organizacija koja je oko sebe okupla kreativne mlade ljude, u nameri da doprinesemo poboljšanju i razvoju elektronske scene u regionu i uvedemo jedan novi koncept predstavljanja iste.

The Clubber je posvećen ljubiteljima elektronske muzike, imajući za cilj približavanje i detaljnije upoznavanje sveta elektronske muzike, te predstavlja izvor informacija o Vašoj omiljenoj muzici, njenoj istoriji, životu i radu Vaših omiljenjih di-džejva, njihovim izdanjima, kao i regionalnim festivalima i klupskoj kulturi.

U maju 2015. godine uradjen je prvi kompletni redizajn sajta, dodatak je podrška za mobilne uredjaje i tablete, savremeni dizajn i novi logo. Sa preko 100.000 jedinstvenih poseta mesečno, The Clubber je postao najčitaniji online magazin o elektronskoj muzici u regionu.

Krajem 2020. godine The Clubber je dobio novi logo i još jedan redizajn sajta.