Foto: Blender/ Beni Gaši

Toolroom ekipa priredila spektakl za pamćenje

Toolroom ekipa oduševila je fanove na spektakularnom nastupu koji je u petak u okviru Blender platforme održala u „Belekspo centru”.

Nakon šest godina Mark Knight je opet nastupio u Beogradu, ovog puta sa svojom Toolroom ekipom koju su činili Technasia, Matt Smallwood, Mark Storie a uz njih i domaći sastav IDQ, čija izdanja Mark Knight redovno podržava.

Na samom početku pre ponoći Mark Storie i IDQ lagano su zagrevali publiku koja je još uvek pristizala u velikom broju nakon čega je francuski di džej Charles Siegling poznatiji kao Technasia stao za pult.  Od samog početka odlično je čitao publiku. Krenuo je lagano ali to nije trajalo dugo, Pažljivim odabirom traka ubrzo je podigao atmosferu i pozitivan vajb se mogao osetiti kroz čitav Belexpo. Sa lakoćom je preneo svoju energiju na čitavu masu u nadi da će ovog iskusnog umetnika imati priliku ponovo da čuje.

Nakon toga ‘Vitez’ je preuzeo dek, i pred 2.000 ljudi započeo svoj nesvakidasnji set mnogo tvrdji nego što je bilo ko mogao očekivati od samog početka seta. Flow nije prekinut na šta je publika oduševljeno reagovala. ‘Harder, Better, Faster, Stronger’ bi dobro opisalo njegov uvod i u tom stilu je i nastavio narednih sat vremena. U jednom trenutku nije izdražo već se popeo i na dek odakle je pozdravio domaću publiku koja je uzvratila ovacijama.

Na radost domaćih klabera, što je bilo i očekivano, zavrteo je sada već svima dobro poznati remiks Andrew Meller-a trake Born Slippy. U završnici seta je malo spustio loptu i pružio publici nešto mekši zvuk pripremivši teren za svoj neizostavan hit ‘Your Love’.

Dva sata nakon spektakularnog performansa MK mesto za di džej pultom su zauzeli Matt Smallwood i Mark Storie koji su žurku priveli kraju. Odlična organizacija Blendera, u jednom od najboljih klabing prostora, sa izvanrednim lajtšou spektaklom učinili su dogadjaj jednom od najprijatnijih i najboljih iskustava ove godine.

Sledeća Blender žurka očekuje nas 29. aprila u Depou kada nam dolazi čuveni nemački di džej duo Kollektiv Turmstrasse.