EXIT tim pokreće novi festival u Hrvatskoj

Nakon višegodišnjeg rada na regionalnom povezivanju, EXIT Tim, koji stoji iza četiri nagrade za najbolje evropske festivale, iduće godine spojiće čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Leto ljubavi 2017! To nije sve, u okviru velike novogodišne akcije „1 karta = 4 festivala“, uz kupljenu ulaznicu za EXIT, ulaznice za ostala tri festivala stižu na poklon!

Prvi u nizu festivala je Sea Star, novi festival u Istri koji će se 26. i 27. maja održati u turističkom kompleksu Umaga Stella Maris! Već je poznat deo programa glavne bine koji prve noći predvodi jedan od najpopularnijih svetskih bendova The Prodigy u okviru turneje u kojoj su ove godine održali jedan od najboljih koncerata na EXIT-u ikada, a potvrđeni su i miljenici ovdašnje publike, kultni Dubioza kolektiv, te domaće zvezde Urban&4. Novi festivalski biser Mediterana predstaviće nekoliko desetina najznačajnijih imena svetske i regionalne muzičke scene na šest različitih bina, a pored dva glavna festivalska dana posetioce u turističkom kompleksu Stella Maris očekuje i velika žurka zagrevanja u četvrtak, 25. maja, kao i žurka za one najizdržljivije u nedelju, 27. maja! Sledeći festival u nizu, rumunski Revolution festival, nominovan je u čak dve kategorije Evropskih festivalskih nagrada, za Najbolji novi i Najbolji mali festival u 2016. godini. Treće po redu izdanje festivala u Temišvaru otvoriće svoje kapije 2. i 3. juna i kao i prethodnih godina predstaviti muzičare iz celog sveta, a prve najave izvođača očekuju se posle praznika.

Odmah nakon EXIT festivala koji se održava od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, EXIT Avantura se kao i prethodnih godina nastavlja uz novo, već četvrto izdanje Sea Dance festivala koje će se iduće godine održati od 13. do 15. jula! Novo izdanje doneće brojne inovacije u produkciji i promociji, a EXIT tim je za iduću godinu udružio snage sa vodećim producenatima sa Ibice i Velike Britanije zaslužnim za popularne festivale kao što su malteški Annie Mac presents Lost and Found, Hideout na Zrću, britanski Parklife i kultni The Warehouse Project u Mančesteru. U Budvu dolazi i deo tima Kendal Callinga koji je upravo proglašen za jedan od najboljih britanskih festivala u kategoriji do 40.000 posetilaca! Na događaje koje ovaj tim radi u Španiji, Malti i Hrvatskoj godišnje putuje preko 30.000 posetilaca samo iz Velike Britanije, ali i par desetina hiljada turista iz celog sveta.

Ovim povodom, EXIT je danas pokrenuo i najveću novogodišnju akciju otkako postoji! Samo tokom predstojećih praznika, u akciji „1 karta = 4 festivala“, svi već postojeći ili budući kupci ulaznice za EXIT festival po ceni od 6.490 dinara, dobiće na poklon i ulaznice za preostala tri festivala EXIT Leta ljubavi 2017, za Sea Star festival u Hrvatskoj (26. i 27. maja), Revolution Festival u Rumuniji (2. i 3. juna), te Sea Dance festival u Crnoj Gori (13-15. jula). Broj ulaznica u ovoj akciji je veoma ograničen, a svi kupci, postojeći ili budući, svoje EXIT ulaznice moći će lako da registruju od 1. do 28. februara na sajtu www.exitfest.org.

U prodaji je i veoma ograničen broj turističkih paketa za EXIT festival već od 69 evra. Paketi sadrže ulaznice i smeštaj u festivalskom kampu na Dunavu, a na sajtu Exit Tripa, zvanične turističke agencije Exit Avanture, moguće je odabrati i drugi smeštaj, u hostelu ili apartmanima. Takođe, moguće je rezervisati i polazak posebnim autobuskim vožnjama za Novi Sad iz Beograda i Niša. Od 20. decembra u prodaji će biti i veoma ograničen broj paketa za Sea Star Festival. Po ceni već od 49 evra posetioci će biti u prilici da rezervišu šest noći u kampu Sea Star Festivala, kao i ulaznicu, a u ponudi će biti i smeštaj u apartmanima u okviru festivalskog kompleksa već od 9.99 evra za noć po osobi. Više informacija na www.exittrip.org.