EXIT lansira NFT kolekciju sa zvezdom Dance Arene na ekskluzivnoj žurci

EXIT festival i jedan od vodećih producenata elektronske muzike Maceo Plex lansiraće specijalnu NFT kolekciju tokom Tomorrow konferencije, koja će biti održana od 13. do 15. maja u Belexpocentru u Beogradu. Kolekcija će biti predstavljena 14. maja na panelu na kojem će pored Maceo Plexa govoriti i Maria May, agentkinja Davida Guette i drugih velikih svetskih izvođača, kao i osnivač Exita Dušan Kovačević, koji je nedavno proglašen jednim od najuticajnijih ljudi muzičke i manifestacione industrije Evrope. Te večeri, na istoj lokaciji biće održana ekskluzivna žurka koju će predvoditi Maceo Plex.

Osim kolekcije sa Maceo Plexom koja dolazi pod nazivom SHADES, EXIT će predstaviti i kolekciju HEADPHONES koja donosi Exitov prvi logo iz 2001. godine, ovog puta u 3D verziji, zatim poklon kolekciju TRIBE, namenjenu prvim članovima Exitove Discord zajednice, kao i kolekciju WINGS, kreiranu u saradnji sa Christinom Carmelom, južnoafričkom pilotkinjom i aktivistkinjom za prava žena u avijaciji.

U skladu s Exitovom filozofijom da su iskustva uživo nezamenljiva, glavna karakteristika Exitovih NFT kolekcija je multidimenzionalnost, te će osim mogućnosti korišćenja 3D slušalica, naočara i krila u novom digitalnom univerzumu, ove kolekcije sa sobom nositi i neka od najboljih „živih“ festivalskih iskustava. Vlasnici Exitove NFT digitalne umetnosti imaće priliku da dožive sam festival kao retko ko do sada, uz ekskluzive poput pristupa bini Dance Arene, druženja sa svetskim zvezdama, tajnih žurki na skrivenim lokacijama na Tvrđavi, i brojna druga iznenađenja, među kojima su i mogućnost online nastupa Maceo Plexa i drugih svetskih zvezda na njihovoj privatnoj žurci.

Sve informacije o Exitovim NFT kolekcijama, kupovini i načinu mintovanja, kao i svi drugi detalji, mogu se pronaći na zvaničnoj NFT stranici Exita.

Pored mogućnosti da među prvima dođu do Exitove digitalne umetnosti, posetioci TMRW konferencije će tokom tri dana u Belexpocentru imati priliku da se po prvi put u Srbiji upoznaju i sa impresivnim Exitovim VR projektom koji čine poznate festivalske lokacije snimljene 8K 360 VR kamerom. Ovaj VR prikaz Exita je premijerno predstavljen na Svetskoj izložbi Expo Dubai u sklopu Srpskog paviljona. Jedinstveni audio-vizuelni sadržaj omogućava da se kroz njega EXIT festival iskusi sa mesta koja nikome nisu dostupna – sa Glavne bine pored Davida Guette ili uz Solomuna i Paula Kalkbrennera na Dance Areni. Tu su i ambijenti hrama elektronske muzike i jutra za pamćenje iz VIP zone, dunavskog Varandinskog mosta, glavne kapije i raskrsnice koja vodi do brojnih festivalskih bina i zona.

U prodaji je veoma ograničen broj ulaznica za ekskluzivnu žurku na kojoj će nastupiti Maceo Plex, po ceni od 2.490 dinara za premium ulaznice, uz popust od 35 odsto u odnosu na krajnju cenu, i 4.990 dinara za premium VIP ulaznice, putem Gigs Tix prodajne mreže. Takođe, svi Exitovi fanovi imaju mogućnost da uz promo kod EXIT@TMRW ostvare 20 odsto popusta na cenu ulaznice za celokupnu TMRW konferenciju. Ulaznice su dostupne putem zvanicne stranice TMRW konferencije.