Za 8 dana kreće Blender a zatim i Let’s mix it! festival

Za 8 dana Blender platforma otvara svoja vrata novog i drugačijeg klabinga žurkom @Apollonia u Blenderu gde će veče biti obeleženo vrhunskim b2b setovima. Kao zvezde večeri tu je trenutno globalno najaktuelniji trio Apollonia /Shonky, Dan Ghenacia, Dyed Soundorom/ a pored njih kao domaća podrška omiljeni b2b proteklog leta, Marko Milosavljević i Kristijan Molnar, čiji se ponovni nastup još od tada sa nestrpljenjem iščekuje i za sve one koji su ga propustili ovo je savršena prilika da ih čuju.Samo 8 dana nakon toga, Blender platforma Beogradu donosi svoj prvi zimski festival elektronske muzike pod nazivom Let’s mix it! Koji će se održati na potpuno novoj, neistraženoj klupskoj lokaciji Skladište.

Tokom tri festivalske noći, klaberi će imati dovoljno vremena da pored uživanja u najkvalitetnijoj muzici svetski poštovanih DJ imena, istraže svaki kutak ovog novog prostora.

Pored očekivane vrhunske produkcije samih stejdževa i neprikosnovenog ozvučenja, Skladište će biti smixano interesantnim, drugačijim detaljima koji će vam definitivno izmamiti osmeh na lice i upotpuniti celokupni doživljaj.

Ono što je najbitnije, precizno birani line up:

Četvrtak 23.02.

Henry Saiz live, Cid Inc, Johannes Brecht, Bokee

Petak 24.02.

GAIN stage: Better Lost Than Stupid, Francesca Lombardo, Alexandar Ivković, Marko Vuković

HEADROOM stage: Varhat b2b Janeret, iO (Mulen), Dušan Lazović b2b Milovan Stojanović

Subota 25.02.

GAIN STAGE: maeve showcase / Mano Le Tough, The Drifter, Baikal, Isolee live /

HEADROOM stage: Sonja Moonear, Cabanne, Luka Vuković b2b Ivan Radojević, Mene

Na Let’s mix it! festivalu pripremili smo vam i jedan poseban stejdž u saradnji sa belgrade.fm-om, novim domenom grada, gde ćete moći da uživate u muzici na malo drugačiji način. Belgrade.fm MUTE stage biće posebna poslastica za sve one koji žele momenat opuštanja i prepuštanja samo jednom čulu, čulu sluha. Ovaj mali stejdž dobio je pridev mute iz razloga što će njegovi posetioci slušati muzički mix isključivo preko slušalica. Kako biste čuli i neku među sebi omiljenim trakama, priključite se akciji “smiksaj svoj radio” o kojoj detaljno možete da se informišete preko sledećeg linka:

Clubwear: Let’s mix it! u saradnji sa Rejvstor brendom iznenadiće mlade i urbane rejvere posebno dizajniranom linijom majica i aksesoara.

Ovo su samo od nekih stvari koje možete očekivati Let’s mix it! festivalu kojem je jedan od ciljeva da se domaća scena sa akcentom na kvalitet u svakom smislu, podigne na viši nivo.

Svaki posetilac događaja Apollonia u Blender-u moći će uz svoju ličnu kartu da ostavi podatke i dobije ulaznicu za jedno Let’s mix it! Festivalsko veče.

Pretprodaja karata na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima po ceni od 890 dinara i VIP 1390 dinara.

Let’s mix it!