Wise D & Kobe i Collective 16. marta u Kafematu

Fuzija kvalitetnog zvuka i energije koja će vas oboriti sa nogu ove subote, 16. marta u Kafematu! Wise D & Kobe, Collective i Alex Subb spremaju ozbiljno đuskanje za vikend koji je pred nama.

Domaći DJ i producentski dvojac Wise D & Kobe prisutni su preko 15 godina na sceni. Do sada iza sebe imaju zabeležene nastupe u zemlji i inostranstvu. Njihova muzika našla se u katalozima etiketa Guesthouse Music, InStereo Recordings, Hotfingers Records i naravno Toolroom, a često se može čuti u setovima imena poput Umek, Erick Morillo i Mark Knight.

Nenad Kosovac – Colle, jedan je od osnivača najpopularnijeg beogradskog DJ dua The Beatshakers. Posle višegodišnjeg aktivnog i uspešnog rada po zemlji i inostranstvu, i mnogobrojnim nastupima po eminentnim evropskim klubovima i festivalima pokrenuo je svoj party serijal “Collective” koji donosi nešto drugačiji zvuk. Uvek poseban i energičan, na svojim nastupima izaziva intenzivne emocije i vrhunski doživljaj uz miks nekih od klasika House i Techno muzike, kao i aktuelnih ‘groovy’ Tech House izdanja.

Kafemat se svakog vikenda pretvara u pravi noćni klub koji svojim gostima pruža nastupe vrhunskih di džejeva, vraćajući u modu kvalitetan provod dobre vibracije i groznicu subotnje večeri. Kao glavno mesto za okuoljanje iskusnih gradskih klabera i ljubitelja dobrog elektronskog zvuka pružiće vam neverovatno iskustvo uz dobar zvuk i đuskanje do ranih jutarnjih časova.

Vidimo se u subotu, obujte nešto udobno!
Info i rezervacije: 062 / 107 – 77 – 77