Sve spremno za drugi Lovefest Fire u Beogradu

Beogradski klaberi će posle samo dve nedelje ponovo biti deo drugog Lovefest Fire spektakla u prestonici. U subotu 16. marta nastupiće nemački di-džej Dixon, kome će ovo biti premijerno predstavljanje publici festivala ljubavi. Za ovu priliku, Dixon je odlučio da u Beogradu provede čak nekoliko dana kako bi imao vremena da upozna grad i uživa u njemu.

Na Lovefest Fire stiže i Gerd Janson, producent koji je prošle godine oduševio svojim nastupom na Energy bini u Vrnjačkoj Banji. Domaća podrška biće Nikola Vemić i Kristijan Molnar.

Prema rečima organizatora, kao i pre dve nedelje, beogradske klabere ponovo čeka nesvakidašnja produkcija i još bolja zabava. Posebna pažnja ponovo je posvećena vizuelnim efektima, kao i specijalnoj scenografiji.

Ulaznice za Lovefest Fire mogu se kupiti u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) i Gigstixa, a cena karte je 1.800 dinara, dok je cena VIP karte 2.200 dinara. Prema najavama organizatora ostao je veoma mali broj ulaznica, pa je još uvek neizvesno da li će biti karata u slobodnoj prodaji i 16. marta. Upravo zbog toga, organizatori skreću pažnju svima da dođu ranije i izbegnu gužve na ulazu.

Inače, da podsetimo, Lovefest će oe godine biti održan od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a na čak 5 muzičkih bina očekuje se više od 300 izvođača iz celog sveta, a objava line up-a za pvu godinu biće za samo nekoliko dana.