Foto: Benny Gaši

Vodimo vas na China Town Techno Lomljavu!

Bliži nam se subota u kojoj će se desiti lom klasičnih tehno poteza pažljivo odabranih domaćih izvođača! China Town jedinstven je koncept žurki koji po treći put lansira lomljavu kratkih kung fu udaraca sa spektakularnom audio-vizuelnom produkcijom, a poznat je po tome što je to jedini događaj gde su domaći di-džejevi headlineri večeri!

Već od 22 časa majstori svog zanata Andrew Meller, CONCRETE DJz, Mancha & MarkPanic, Predrag Janus, Sugar Lobby i Teo Trunk će započeti nezaboravnu ludnicu u kineskoj četvrti koja će se održati na Beogradskom Sajmu u Hali 8. Vrata se otvaraju u 22:00h. Organizatori podsećaju da ulaz sa pozivnicama važi do 23:30h, a kako biste izbegli očekivanu gužvu dođite ranije.

Ulaznice za ovaj događaj možete nabaviti po ceni od 500 rsd na svim Eventim, DD tickets, GIGS TIX i ticketshop.rs prodajnim mestima, kao i na samom ulazu.

Uplovite u tehno lomljavu i podržite domaće!

Delimo ulaznice

The Clubber, u saradnji sa organizatorom dogadjaja deli ulaznice za China Town Techno Lomljavu! Da biste učestvovali u nagradnoj igri sve što treba jeste da u komentaru posta naše facebook stranice ostavite svoje ime i prezime.

Dobitnici će biti izvučeni putem random.org do sutra u podne. Srećno!