Ulaznice za Modular Journey još danas u pretprodaji!

Ulaznice za veliku novembarsku Modular Journey žurku, na kojoj će nemački dvojac SHDW & Obscure Shape vrteti četvorosatni set, u pretprodaji su još samo danas – javljaju organizatori događaja. Karte se mogu nabaviti na Eventimovim prodajnim mestima po ceni od 990 dinara.

U petak kupovina ulaznica tokom dana neće biti moguća, a karte će moći da se kupe samo na ulazu po ceni od 1200 dinara.

Nakon što su Keith Carnal i Regal prvi put nastupali u Beogradu – u sklopu Modular Journey serijala događaja – Tauten etiketa i Modular Source buking agencija nastavljaju sa frstkamerima. Nemački di-džej i producentski duo SHDW & Obscure Shape stiže u Beograd, 17. novembra!

Osim toga što će ovo gostovanje osvežiti parti ponudu srpske prestonice, organizatori Modular Journey događaja spremili su za nas još jedno iznenađenje: SHDW & Obscure Shape će ove večeri u klubu Drugstore svirati produženi četvorosatni di-džej set!

Domaća podrška na događaju biće SMT#nG i TKNO, a iz Nemačke nam stiže i Miles Nitch.

SHDW & Obscure Shape idejni su tvorci klupske večeri From Another Mind – na kojoj su im gosti bili njihovi omiljeni artisti. Shvativši koliko im se muzički ukusi poklapaju, došli su na ideju da ono za šta se njihovo klupsko veče zalaže primene i na izdavačku kuću. Od 2015. godine izdavačka kuća From Another Mind privukla je neverovatnu pažnju i podršku tehno zajednice.

Njihovi setovi spajaju oldskul uticaje sa tehno zvukom karakterističnim za FAM lejbl. Još od ranih dana počeli su sa formiranjem sada zavidne muzičke kolekcije – i baš to se prepoznaje u njihovim setovima: tehno različitih era.