Upoznajte Metodi Hristova

Još jedan Raveolution spektakl nas očekuje za doček Srpske nove godine u Magacin Depou – u Beograd stižu  Metodi Hristov i Olivier Giacomotto da prirede još jedan doček za pamćenje, a prestonički klaberi jedva čekaju da ponovo čuju kakvu je muzičku poslasticu Metodi ovoga puta pripremio za njih.

Metodi Hristov koji dolazi iz susedne Bugarske je jako brzo postao miljenik klabera u regionu, a njegovo ime postaje sve zapaženije i na globalnoj sceni. Energični momak iz Sofije dospeo je u centar pažnje 2014. kada je izdao traku Step Outside, koja je oduševila publiku širom sveta. Od tada njegova karijera kreće da se razvija eksponencijalnom brzinom, a ljubitelji njegovog lika i dela često ne mogu da se odluče da li Metodi bolje pušta ili pravi muziku. Kao DJ je nastupao na svim značajnijim muzičkim festivalima i klubovima širom sveta, a njegov prepoznatljiv stil vole svi oni kojima prijaju energične tech-house melodije koje neretko prožima i nešto mračniji zvuk. Ono što je Metodijev zaštitni znak jeste i činjenica da „vrti“ dosta muzike koju je sam producirao na svojim setovima – kaže da zbog toga izuzetno vodi računa o tome gde i kada će da pušta muziku, da bi jednako vremena mogao da posveti i jednom i drugom aspektu svog posla. Domaći klaberi su imali priliku da uživaju u njegovim setovima u Beogradu, ali i u Hrvatskoj, Bosni, Bugarskoj i drugim zemljama u regionu gde je uvek rado viđen gost i gde važi za suverenog vladara tech-house scene. Potpisuje za mnoge velike etikete poput Glasgow Underground, Gruuv, Rejected, Lapsus Music, OFF Recordings, Deeperfect, ViVa Music, Toolroom Records, KD Music, a pokrenuo je i svoju etiketu pod nazivom Set About. Kako sam kaže, ova etiketa je nešto što ga izuzetno inspiriše i na šta će se koncentrisati u narednoj godini, a mi jedva čekamo da nas na dočeku Srpske nove godine u Beogradu obraduje i novim izdanjima sa svoje etikete.

Pored Metodija Hristova u Magacin Depou nas očekuje i Olivier Giacomotto, a domaću podršku pružiće im Dee i Phill & Dansmore. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, Win Win shopovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.com.

Pratite najnovije vesti u vezi sa događajem na našoj Facebook stranici i Facebook eventu.

https://www.youtube.com/watch?v=aj8SAvrLwWE