Modular Journey: Samo danas uz 2 karte 1 gratis, nova cena karte od petka!

Prodaja ulaznica za aprilski Modular Journey w/ Cleric & Stigmata već je premašila prodaju iz istog perioda prošle godine, kada je na aprilski MJ dolazio Keith Carnal! S idejom da se zahvali svojoj vernoj publici, a s obzirom na politiku nedeljenja karata za događaj, organizacija ove žurke najavila je 2+1 akciju – koja će obeležiti poslednji dan pred finalno poskupljenje karata.

Samo danas, svako ko putem Eventim Serbia prodajne mreže kupi 2 ulaznice za događaj, dobiće 1 ulaznicu gratis. Ulaznice za žurku, na kojoj ćemo, osim britanskog di-džeja i producenta Cleric-a, slušati i 2 di-džeja iz Nemačke – Stigmata-u i Miles Nitch-a, i njihovog poznatog domaćina TKNO-a, od petka će se prodavati po ceni od 990 dinara.

Misteriozni mančesterski di-džej i producent Cleric aktivan je od 2012. godine. Do sada je muziku izdavao za velike svetske etikete kao što su Arts i Figure, a, osim toga, i sam je predvodnik Clergy izdavačke kuće. Slavan po atmosferičnosti i oštrini zvuka koji producira, Cleric opisuje svoju muziku kao sredstvo za prenos emocija na druge.

Stigmata je aktivan na sceni još od devedesetih, kada je upoznao i počeo da sarađuje sa Chris Liebing-om. Osim osnivanja zajedničke etikete, Stigmata je učestvovao u brojnim projektima sa legendarnim svetskim di-džejem, a njegova produkcija i danas evocira uspomene na zlatne tehno godine.

Rezident serijala TKNO ove večeri predstavljaće svoju etiketu Tauten, a Miles Nitch nastupaće kao predstavnik nemačke agencije Modular Source.

Modular Journey žurke, iza kojih stoje Tauten i buking agencija Modular Source, organizuju se u Srbiji i Nemačkoj. U Beogradu smo na njima slušali imena kao što su Keith Carnal, Stigmata, Regal i SHDW & Obscure Shape.

Više informacija može se pronaći na Fejsbuku.