Sasha govorio o svojoj anksioznosti

Nije strano da mnogi DJ-evi imaju različite mentalne probleme. Krajem prošle godine, Benga je pričao o svom bipolarnom poremećaju i šizofreniji, Nicky Romero je pričao o svojim problemima sa anksioznošću, dok Avicii planira da prestane da nastupa.

Sasha, koji je skoro najavio zajedničku turneju sa John Digweed-om, se pridružio listi onih koji pričaju o svojim problemima, tako što je Guardian govorio o tome kako su njegovi problemi počeli kada je devedesetih godina bio u centru pažnje.

U intervjuu za Mixmax, rekao je: „Bilo je to na vrhuncu mog puta ka slavi. Nisam mogao da se nosim sa tim. Nisam mogao da se nosim sa tim da me svi znaju, nisam mogao da se nosim sa tim stilom života – bilo je ludo.“

Rekao je kako je naučio da se nosi sa anksioznim periodima nakon što je razgovarao sa prijateljem i doktorom, te i kako od muzike koja se pušta zavisi snaga anksioznih napada.

„Muzika bi ih pokrenula. Mislio sam da gubim razum. Što je intenzivnija muzika bila, intenzivnija je bila anksioznost. To je bio težak vremensi period: bio bih za DJ pultom sa hiljadama ljudi ispred mene koji su ludovali, ali ja sam mislio da gubim zaplet.“

Intervju u celosti možete pročitati OVDE.