Rejv spektakl stiže u Novi Sad – Carlo Lio i Marko Nastić u Spensu!

U sklopu serijala warm up događaja za Raveolution 2016, koji će se desiti u julu u Beogradu, očekuje nas ozbiljna žurka u Novom Sadu – 22.  aprila u Spens dolazi niko drugi do Carlo Lio, miljenik publike koja ceni pravi techno zvuk.

Carlo Lio dolazi iz Kanade, baš kao i Art Department koji je zapalio masu na beogradskom warm up događaju za Raveolution 1. aprila na Beogradskom sajmu. Lio se proslavio remiksom trake „Diablo“ za Cocoon Recordings, što je samo po sebi dokaz kvaliteta. Saradnja sa Cocoon Recordings uvukla je Lia u sam vrh techno scene, pa su usledila i nova izdanja za SCI+TEC, Bedrock Records, MOOD, Desolat, Suaru, Intec Digital i Mindshake Records, a isto tako i remiksi i saradnje sa mnogim značajnim imenima elektronike – Carl Cox, Audion, DJ Sneak i Paul rich su samo neka od njih. Carlo Lio-va „specijalnost“ su moćne tech-house žurke na kojima pravi odličnu atmosferu širom sveta, a ljubitelji tehna su mogli da ga vide na delu na nekim od najvećih svetskih fetivala i žurki, kao što su BPM Festival, Digital Dreams, Audiogate, Balaton Sound, Les Plages Electroniques i legendarni Music On.Marko NastićKako to već dolikuje, ovakvo ime će dobiti najbolju moguću domaću podršku. Iako Marko Nastić nije neko koga treba posebno predstavljati domaćoj publici, s obzirom na to da je u pitanju pionir srpske techno scene i ubedljivo najprepoznatljivije lice domaćeg DJ-inga, treba naglasiti da mu ovo nije prvi put da stoji rame uz rame sa imenima poput Lia – Nastić je puštao sa Carl Cox-om, Richie Hawtin-om, Marco Carolom, Swen Vath-om i mnogim drugim svetski poznatim DJ-evima. U svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri izdao je preko 200 traka, a trenutno izdaje pod svojim labelom Sake & Vinyl Only. Iako je Marko aktivan u regionu i pušta na svim relevantnim domaćim festivalima i klubovima, novosađani će imati jedinstvenu priliku da ga čuju rame uz rame ne samo sa Liom, već i sa mladim nadama domaće DJ scene Kid Kimijem i Klausom, koji su kako sami kažu odrastali uz Nastićevu muziku.
Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house i techno zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Prošlogodišnji Raveolution proglašen je za najbolju žurku 2015. godine ne samo zbog odličnog seta Mladena Solomuna i fantastične zvučne i scenske postavke, već najviše zbog odlične atmosfere koju su napravili gradski ljubitelji kvalitetnih žurki.

Karte za ovaj događaj mogu se nači na svim prodajnim mestima Gigstix-a po ceni od 590 dinara.12891113_839662296159796_3781158791845260350_o