Prva ‘RUNO’ žurka u klubu Drugstore

U petak, 9. marta u klubu Drugstore održaće se prva ‘RUNO’ žurka istoimenog serija žurki koji za temu ima tradicionalno.

U Srbiji se ovca smatra blagoslovenom životinjom koja je “iskočila iz raja”. Veruje se da ovca može da predvidi promenu vremenskih prilika, a delovi ovce služe i kao lek u narodnoj medicini.

Za prvo izdanje muzičari Kӣr i Mangulica FM će izvesti svoje ‘live’ nastupe, a di-džej setovima će ih podržati 33.10.3402 i Andria.

Kӣr je producent iz Beograda i rezident lajv ekt Dragstora koji je prošle godine izdao dve kasete, lajv snimak iz Medike u Zagrebu za lejbl Crème Organization i “Mramorje” EP za Yerevan Tapes.

Mangulica FM producira elektronsku muziku pod uticajem (turbo) folka. U poslednje vreme se kreće ka savremenijem klupskom zvuku samo proštepanom folk motivima.

33.10.3402 je rezident didžej Dragstora koji iza sebe ima izdanja na lejblovima kao što su Ron Morelijev L.I.E.S, ESP Institute, Second Circle i Kunstkopf. Njegova izdanja su podržala imena kao što su Andre Pahl i Florian Kupfer.

Andria je mladi producent iz beograda čije je trake publika Boiler Room-a imala prilike da čuje u nastupu Stevie Whispera. U svojim didžej setovima Andria pokazuje veliko interesovanje za eksperimentalni zvuk.