Cleric i Stigmata 28. aprila u Beogradu

Mančesterski di-džej i producent Cleric i nemačka tehno legenda Stigmata, stižu u Beograd, 28. aprila.

Ovim bukingom biće obeleženo tačno godinu dana postojanja Modular Journey serijala događaja, a di-džej podrška večeri u beogradskom Drugstore-u biće TKNO i Miles Nitch.

Misteriozni mančesterski di-džej i producent Cleric aktivan je od 2012. godine. Do sada je muziku izdavao za velike svetske etikete kao što su Arts i Figure, a, osim toga, i sam je predvodnik Clergy izdavačke kuće. Slavan po atmosferičnosti i oštrini zvuka koji producira, Cleric opisuje svoju muziku kao sredstvo za prenos emocija na druge.

Stigmata je aktivan na sceni još od devedesetih, kada je upoznao i počeo da sarađuje sa Chris Liebing-om. Osim osnivanja zajedničke etikete, Stigmata je učestvovao u brojnim projektima sa legendarnim svetskim di-džejem, a njegova produkcija i danas evocira uspomene na zlatne tehno godine.

Rezidenti serijala TKNO, koji će predstaviti svoju etiketu Tauten, i Miles Nitch kao predstavnik nemačke agencije Modular Source, takođe će nastupiti na ovom događaju.

Modular Journey žurke, iza kojih stoje Tauten i buking agencija Modular Source, organizuju se u Srbiji i Nemačkoj. U Beogradu smo na njima slušali imena kao što su Keith Carnal, Stigmata, Regal i SHDW & Obscure Shape.