Poslušajte novi remiks Nine Kraviz

Nina Kraviz našla se među posebno odabranim DJ-evima koji su radili na remix verziji novog albuma Mount Kimbie.

“Love What Survives”, je treći album britanskog elektro dvojca, a remix verzija izlazi 4. maja. Glavnu ulogu u njoj ima upravo Nina, koja je radila na numeri “Blue Train Lines”. Osmominutni miks već je izazvao ogromnu pažnju i pozitivne reakcije. Inače, uz nju, remix za novi album Mount Kimbie radili su i Gerd Janson i Marcel Dettmann.

Kraviz, jedna od najvećih ruskih DJ-eva ikada, ove godine je među traženijim izvođačima, pa će do kraja leta imati na desetine nastupa, a među njima je i onaj na Exit festivalu. Nakon što je prošle godine priredila možda i najupečatljiviji prizor u istoriji Dance Arene, Nina Kraviz dolazi još jednom na Petrovaradinsku tvrđavu da stvara magiju sa publikom iz celog sveta. Neverovatan je i njen prošlogodišnji poduhvat da “vibe” na Areni pretvori u skoro stadionski i koncertni, jer je publika čak dva puta dozivala nazad na bis.

Nina će zatvaranjem festivala ove godine postati prvi izvođač u istoriji koji će dve godine zaredom zatvoriti Exit, a to će joj biti i treći uzastopni nastup na tvrđavi, rekord koji će ove godine podeliti sa jednako cenjenim kolegom i natraženijim balkanskim muzičarom Mladenom Solomunom.

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Grace Jones, Migos, David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Asphyx, Bombers i mnoge druge. Ulaznice po promotivnoj ceni sa 65% popusta od finalne, za 6.490 dinara, koje važe samo do 20. aprila do kraja dana, prodaju se onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do EXIT festivala.