Paul Van Dyk se obratio fanovima

Krajem februara Paul Van Dyk je hospitalizovan nakon što je pao sa bine tokom seta na „State Of Trance“ žurci u Utrecht-u. On se tokom trake „Lights“ popeo na pult i propao nakog čega je program prekinut a on odvežen u bolnicu.

Juče se Paul obratio svojim fanovima putem Facebook mreže: „Ima tri meseca od kako se moj život promenio na način na koji nisam smatrao da je moguće; Ovo je bio najteži izazov sa kojim sam se ikada suočio. Iako je ostalo još dosta do potpunog oporavka, ja sam pozitivan, optimističan i radim sve što mogu kako bih se vratio svojoj strasti i sa vama podelio svoju ljubav prema muzici, još nezaboravnih momenata i kako bih iskoristio ovu drugu šansu do maksimuma – zahvalno i srećno do kraja.“

Nakon toga zahvalio se timu doktora, trenera i bolničkog osoblja kao i porodici i prijateljima kojima nikada neće moći potpuno da izrazi dubinu svoje zahvalnosti. Promoterima, kolegama i poslovnim partnerima zahvalio je na razumevanju i veri u njega i tome što su mu dali vremena da se oporavi, za šta kaže da je u današnje vreme retko i da je veoma dirnut.

Zahvalio se svima širom sveta koji su odvojili svoje vreme da mu pošalju svoje dobre želje. Beskonačno se zahvalio i svojoj ljubavi Margariti.

Za kraj rekao je da će se sredinom juna vratiti onome što najviše voli raditi. Celu objavu možete pročitati ovde.