Paul Van Dyk dolazi u Crnu Goru privatnim avionom

Nakon što je tokom prethodnog boravka u Kotoru prire­dio zabavu za pamćenje, legendarni DJ i producent Paul Van Dyk, poslije nevjerovatnog nastupa u Dubrovniku dolazi u Crnu Goru u petak, 23. juna kako bi u kotorskoj diskoteci Max­imus napravio spek­takl za pamćenje.

Dobitnik Grammy – ja, slavni DJ i producent koji je prodao preko 4 miliona albuma širom svijeta, koga uz legendarnog Carl Coxa smatraju za najboljeg DJ – a na planeti, Paul Van Dyk,  kako saz­na­jemo, dolazi u Tivat svo­jim pri­vat­nim avionom sa svo­jim menadž­men­tom: lajt­menom, tour menadžerom i PR menadžerom, u petak, u popod­nevnim časo­vima, a odsješće u hotelu “Cat­taro” koji se nalazi u blizini diskoteke, na kotorskom Trgu od oružja. Nakon nas­tupa, u subotu je plani­rano poli­je­tanje DJ velikana i nje­gove ekipe sa tivatskog aerodroma.

Cijenjeni umjetnik sa nestrpljenjem očekuje nastup u kotorskom klubu kako bi ponovio svoj maestralni nastup iz čuvene arene „elektronske kraljice“ te ponovo ispisao nove stranice istorije nevjerovatnih elektronskih partija u diskoteci Maximus i Crnoj Gori!

Za rajder listu Paul nije tražio ništa neo­bično. Voda Evian, Coca Cola, Red Bull, svi­ježe cijeđeni sokovi, svi­ježe voće, vodka i šampanjac – samo su neke stvari sa spiska zvi­jezde koja nije pret­jerivala u svo­jim zaht­je­vima. Pored smješ­taja u hotelu sa pet zvi­jezdica, tražio je i sobu za presvlačenje koja, po mogućnosti, ima pri­laz bini, veliko ogledalo, toalet, frižider, umi­vaonik, peškire – i sve to u back­stage području.

S obzirom da se radi u album turneju, neće biti dozvol­jeno sni­manje ili live prenos za radio, TV ili inter­net emisije.

Sta­tus „zvi­jezde” može čov­jeku udar­iti u glavu, ali to nije slučaj kada je u pitanju Paul Van Dyk.

Već tri decenije Paul Van Dyk važi za oštrog i sjajnog tvorca nevjerovatnih ideja , melodija, čija je osnovna ideja vodilja da podstiču kreativni duh i podižu atmosferu kod mladih ljudi, i onih koji se tako osjećaju. U svojoj karijeri sarađivao je sa mnogim velikanima, radeći muziku za zvijezde kao što su: : Depeche Mode, Madona, U2, Justin Timberlake. Tvorac jednog od kultnih klubskih hitova današnjice ‘For an Angel’ donosi svoje old school tonove posjetiocima Maximusa.

Domaća podrška: Nigel & Stam

Promo ulaznice po cijeni od 10 eura možete kupiti u kotorskoj pivnici As i preko Giigstix prodajne mreže ( kiosci Štampe i Tobacco S Pressa ). Na dan koncerta – u petak, 23. juna cijena karte iznosiće 12 eura.

Pod­sje­timo, jedan od naj­traženiji DJ – eva u svi­jetu elek­tronske muzike, Paul Van Dyk, pre­mi­jerno će nas­tupiti u Crnoj Gori, i to u kotorskoj diskoteci Max­imus, u petak, 23. juna. Ne pro­pustite neviđeni spek­takl na vrućem podi­jumu Maximusa!