LSB & MC DRS 25. februara u klubu DOT u okviru Blendera

Roll the Drums & Blender sa velikim zadovoljstvom predstavljaju dva vodeća imena liquid drum & bass zvuka LSB & MC DRS! Predstavnik etikete Soul:R LBS i zvanično najbolji MC i vokalista na sceni MC DRS, tvorci  velikog hita “The View”, trake koja je definitivno obeležila poslednje dve godine d’n’b scene premijerno nastupaju pred beogradskom publikom 25. februara u klubu DOT u okviru Blendera! Ovaj veličanstveni dvojac ugostiće dobro poznata Roll the Drums ekipa: Džonidža, Bitz, Rim Runner i Don Dada.

LSB-ov prvi pohod na drum & bass počeo je ranih 2000-ih kada je bio promoter žurki pod nazivom Bounce u Norviču. Do 2007. godine, kada se završio ovaj serijal žurki, Luke Beavon je već postao veliko ime u svetu muzičke produkcije. Svoje prvo izdajnje objavio je za Bingo Beats (koju vodi čuveni DJ Zinc) i Soul Deep Music, nakon čega pravi kratku pauzu za vreme koje je brusio zanat i 2011. se vraća sa izdanjima čija popularnost raste do danas. Izdanja ‘All Of My Love’ i ‘Rolling Sideways’ koja su izašla na BCee-ovom lejblu Spearhead Rec bila je jedan od prvih talasa nove produkcije, čime pokazuje svoj više izražajni, melodični zvuk koji ubrzo postaje njegov zaštitni znak. Neki od poznatijih izdanja na Spearhead-u takodje su Overthinking EP’ i ‘The Hurting’ a takodje se pojavljuje i na lejblu Articifial Inteligence-a (Integral) gde u saradnji sa Technimaticom objavljuje sjajna izdanja pod nazivom ‘Rotary Motion’ i ‘Serendipity’. Obzirom da je već ranije impresionirao Marcus Intalex-a svojom muzikom, konačno krajem 2016. kruniše dosadašnji rad i izbacuje album prvenac pod nazivom Content na kome se izdvajaju Capture My Heart (feat. Dain Stuart), Pandora (feat. Sense MC) i još jedan dragulj Missing You (feat. Tyler Daley & DRS).

MC DRS je zajedno sa MC Conradom uspešno doprineo razvoju LTJ Bukem-ovog Good Looking Recordings carstva, nastupajući na čuvenim Progression Session albumima. Dok su se drugi reperi u Engleskoj borili da nastupe na dnb sceni 90-tih, čovek poznat pod imenom Delroy Pottinger je već uveliko repovao sa najboljim dj-evima u Engleskoj.Kao stariji tinejdžer počinje da odlazi na rejvove u Mančester i Liverpul gde se po prvi put sreće sa LTJ-em i Conrad-om. Od tada nije prošlo mnogo a DRS postaje jedan od najboljih majstora ceremonije. Drum & bass karijeru diže na viši nivo 2012. izlaskom albuma “I dont usually like MC’s but..” koji je izazvao veliko interesovanje i na kome su se izdvojile pesme poput ‘Count to Ten’ i ‘Holding On’. Drugi album Mid Mic Crisis sledi 2015. kojim cementira vodeće mesto najboljeg vokala u drum & bass svetu, potvrđujući isto tokom 2016. kada izbacuje ranije spomenutu pesmu ‘The View’ i dobija dve nagrade na godišnjem Drum & bass Arena događaju kao Najbolji vokal i Najbolji MC!

Nedavno je izbacio i EP pod nazivom “I will” na kome dominira istoimena traka koju produciraju Patife & Vangeliez, pesma koja definitivno zaslužuje epitet “future classic“.

Karte su dostupne u pretprodaji na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima po ceni od 690 rsd!