Enzo Siragusa, Archie Hamilton i Rossko na FUSE afteru We Love Sound Festivala

Ubrzo nakon osnivanja 2008. godine FUSE postaje jedna od vodećih institucija elektronske muzike u Londonu i internacionalna klupska senzacija sa preko 300 uspešnih žurki širom Evrope i sveta.

Filozofija FUSE, dogadjaja, kao i dve etikete, je jednostavna – istaći se po žurkama visokog standarda, u šta su mogli da se uvere posetioci Sonusa prošle godine.

We Love Sound Festival koji se održava u Zagrebu 2. i 3. juna biće sledeća FUSE destinacija. Ovoga puta rezidenti londonskog brenda spremaju after u klubu Best 4. juna u ranim jutarnjim satima. Za odličan provod biće zaduženi Enzo Siragusa, Archie Hamilton, Rossko i Mariano Mateljan.

Enzo Siragusa

Enzo Siragusa je neko ko je polako gradio svoju karijeru i stekao zavidnu reputaciju na londonskoj underground sceni. Pre svega kao priznati didžej, Enzo je nastupao u klubovima i na festivalima širom sveta. Njegov FUSE brend je od skromnih početaka postao jedan od najprepoznatljivijih na underground house sceni. Siragusa je preko dve decenije prisutan na sceni a njegovi fanovi znaju njegov specifični spoj deep, house i minimal zvuka.

Archie Hamilton 

Didžej, producent i vlasnik lejbla Archie Hamilton osvojio je mnoge svojim veštinama za pultom i jednistvenim i hipnotišućim setovima. Rezident je FUSE žurki, a poznat je i po izdanjima za Fear of Flying, Tzinah, Moral Fiber kao i svojim etiketama Moscow Records i Moss Co. Na neki način ljudi u Londonu smatraju ga herojem lokalne scene, a tu reputaciju, polako ali sigurno, gradi i van svoje zemlje.

Rossko

Kada je reč o underground scene u Londonu, onda je Rossko svakako istinski predstavnik. Zaslužan je za najpoznatije ilegalne rejvove ‘Cerca Trova’ za koje mnogi tvrde da su doprineli očuvanju pravog duha žurki i identiteta noćnog života u Londonu.

Mariano Mateljan

Mariano Mateljan je rođen i živi u Splitu. Izdavao je za INFUSE, Cocoon, Moral Fiber, Baile Musik, Deep Tech Records. Njegova traka Pigeon Boxer je chartovana neverovatnih 44 puta  na sajtu Resident Advisor. Mariano je nastupao i na čuvenim tINI & The Gang žurkama. Rezident je FUSE žurki i vlaskik u.dig etikete.