DJ Snake, Jason Derulo, Afrojack, Luis Fonsi, Clean Bandit i mnogi drugi na bini najvećeg muzičkog festivala koji obeležava kraj leta – IntenCity

DJ Snake, Jason Derulo, Afrojack, Luis Fonsi, Clean Bandit i Paul van Dyk su glavne zvezde najvećeg muzičkog festivala u južnoj Rumuniji. Sportski kompleks u Krajovi – Stadion Jon Oblemenko ugostiće od 26. do 28. avgusta IntenCity festival, događaj koji okuplja muziku prošlosti, sadašnjosti i budućnosti na jednom mestu u Krajovi, slaveći ljude koji znaju kako da podese pravi ritam leta. Publika će imati priliku da prisustvuje koncertima čuvenih međunarodnih umetnika i zajedno sa porodicom i prijateljima uživa u latino, elektro i disko hitovima. IntenCity je muzički festival na kom bi svi muzičari mogli da budu glavni izvođači i cilj mu je da postane jedan od najvažnijih događaja u zemlji.

Prve večeri festivala će portorikanski muzičarLUIS FONSI, autor čuvenog hita Despacito, koji je dostigao skoro 8 milijardi pregleda na Jutjubu, imati 70-minutni koncert na IntenCity bini. Publika u Krajovi će 26. avgusta imati priliku i da prisustvuje koncertima nekih od omiljenih muzičara iz 80-tih i 90-tih, kao što su Thomas Anders and the Modern Talking Band, East 17, Ricchi e Poveri, Boney M. XP, Sandra, Ice MC, La Bouche, No Mercy, DJ Conte, Nana, C-Block, LayZee aka Mr. President.

Holandski DJ i producent AFROJACK, dobitnik nagrade Gremi i poznat po saradnji sa Beyonce ili Davidom Guettom, stvara elektronsku atmosferu na festivalu IntenCity 27. avgusta, uz elektro-bend CLEAN BANDIT, čiji hitovi Symphony i Rockabye su zabeležili preko milijardu pregleda na Jutjubu. Istog dana će posetioci festivala moći da plešu u rege ritmu na koncertu portorikanskog dua Zion Y Lennox. Paul van Dyk, dobitnik nagrade Gremi, nemački DJ i muzičar, dodatno će začiniti festivalsku atmosferu u subotu.

U nedelju, 28. avgusta, DJ SNAKE, nominovan za dve nagrade Gremi, i JASON DERULO, dobitnik dva platinasta diska, zatvoriće najveći muzički festival na kraju leta u Rumuniji na nezaboravan način. Istog dana će se sa festivalske bini čuti hitovi Sin Pijama iCriminal na koncertu jedne od najpoznatijih pevačica latino muzike iz Dominikanske Republike, Natti Natasha. Turski DJ Mahmut Orhan i australijski pevač zaokružuju spisak izvođača poslednjeg festivalskog dana.