The Clubber saznaje: Hot Since 82 i Recondite dolaze na Exit Dance Arenu!

Kako nezvanično i ekskluzivno saznajemo, ove godine na Exit Dance Arenu dolaze dugo iščekivani Hot Since 82 i ultimativni live techno mag, Recondite.

Hot Since 82 se, prema glasovima čitaoca, našao na prvom mestu na listi imena koja želimo da čujemo kod nas, a Recondite je letos uspeo da bude nezvanični „pobednik“ kolosalnog programa ovogodišnjeg Apgrade Weekenda. To je bilo više nego dovoljno da obojica dobiju pozivnicu za svetski famoznu Exit Dance Arenu!

Daley Padley, kako glasi ime Hot Since 82, imao je jednu od najvrtoglavijih karijera u svetu elektronske muzike. Počeo je nedavne 2012. godine i za samo par meseci izbacio nekoliko mračnih hitova kao što su ’Like You’ ili ’Leave Me’, i time utkao sebi put na sam vrh scene. Nakon objavljivanja remiksa Yousef-ove trake ’Beg’ osvojio je pažnju još šire publike, te je njegova muzike dostigla nezapažene dimenzije. Ubrzo je pokrenuo Knee Deep In Sound etiketu, gde sarađuje sa mnogim mladim umetnicima sličnog profila. Trenutno na svojoj etiketi predstavlja ’8-Track’ seriju izdanja mladih talenata.

Recondite je prošle godine napravio veliku pometnju na svetskoj sceni nastupivši na gotovo svim najvećim svetskim pozornicama. Berlinski producent, čije je pravo ime Lorenz Brunner, iza sebe ima uspešna izdanja za Innervisions, LIfe & Death, Hotflush, Dystopian, Acid Test i Ghostly International, a mnoga od njih se mere u milionima YouTube pregleda na. Već nekoliko godina njegovo ime se nalazi na samom vrhu liste najboljih lajv ekta koju objavljuje Resident Advisor, a na ovogodišnjem ADE-u veliki Richie Hawtin ga je stavio kao svog glavnog gosta na rasprodatoj ENTER večeri!

Jedan od najpoznatijih svetskih festivalskih brendova EXIT, osmu godinu za redom izglasan je medju 10 najboljih festivala Evrope i verujemo da će ovogodišnja velika proslava 50 godina od čuvenog “Leta ljubavi 1967” biti dogadjaj o kome će se dugo pričati.