Premijera: Göran Meyer ‘You Cannot Say’

Treća traka koju smo izabrali posebno kao treću u našoj seriji premijernih izdanja dolazi nam od mlade berlinske etikete WONNEmusik koja se specijalizovala za nešto mekaniji iako ne manje ozbiljan tech house zvuk. Izdanje je potpisao umetnik za čiji se osećaj za detalje sve češće može čuti – Goran Meyer, a njegov novitet nosi naslov ’You Cannot Say’.

WONNEmusik je etiketa osnovana 2014. godine i do sada je izbacila neverovatan broj kvalitetnih izdanja koja su se našla u našim omiljenim setovima. Specijalizovana za eksperimentalan i mlak zvuk sa groovy ritmovima i kvalitetnim vokalima, ova etiketa je odredila svoj put ka srcima domaće publike. Do sada za ovu etiketu izdanja su potpisali umetnici kao što su Oliver Shories, Lexer, HRRSN, The Scumfrog kao i mnogi drugi predvodnici mračnijeg, tripoznijeg i zrelog tech house zvuka.

Goran Meyer je umetnik sa posebnim instinktom da mekanijim zvukovima napravi dobru atmosferu. Davne 2005. godine počeo je sa svojim vinyl only nastupima da bi se nedavno preorijentisao i ka digitalnim nosačima zvuka. Njegovim trakama bili su oduševljeni velikani underground scene kao što su Richie Hawtin i Svan Vath, a njegove trake vrtele su se po klubovima kao što su Tresor ili Berghain.

’You Cannot Say’ je opuštajuća traka stvorena za warm-up-ove i dnevne žurke koja hipnotiše svojom bass linijom od koje nećete moći da ne cupkate na nogama. Osim što će vas naterati da se mrdate u njenim blagim ritmovima, pozadinski zvukovi zvona i snare-ovi će vam nagovestiti nešto više o Meyer-ovom istančanom osećaju za detalje i kreativnošću u pogledu mešanja različitih boja i ritmova.

Zadovoljstvo nam je da vam ovu traku predstavimo u nastavku: