The Clubber Mix 019: Bis Boys Please

Bis Boys Please momci za sebe vole da kažu da su techno, electro-house i nu-disco DJ duo koji dolazi Kaskasa u Portugal. Ovaj duo čine Afonso Gomes da Silve i Tomás Gaivão Ribeiro koji su 2010. godine i osnovali BBP sastav.

Posle dve uspešne godine nastupanja po Portugalu,  Bis Boys Please priključuju se Sinnmusik* lejbl grupi i njihovim prvi EP pod nazivom ’’LE DÉBUT DE TOUT’’ koji je izašao u februaru ove godine postaji su poznatiji široj javnosti. Afonso i Tomás upoznali su se u kampu za surfing i našli zajedniči jezik i povezanost zbog ljubavi prema muzici  i noćom životu u Lisabonu kao talenta koji imaju kao producenti.

Njihova DJ karijera krenula je uzlaznom putanjom posle nastupa pred više od 5000 fanova na univerzitetskim žurkama u Lisabonu u njihov sada legendarni nastupu u poznatom klubu Trigonometria, žurke u njihovoj organizaciji “Friends Now, Society Later” u BBC klubu u Lisabonu, nastupi na MTV žurkama i Rock in Rio festivalu uticao je znatno na to da BBS duo bude smatran jednim od najboljih DJ dua u Portugalu. Njihovo poslednje EP izdanje u novembru mesecu ove godine na Sinnmusik* etiketi pod nazivom The Unititled Satisfaction, Pt.1“potvrdjuje da su oni duo koji zaslužuje pažnju u narednom periodu i da treba da obratite pažnju na njivov budući rad o čemu pričaju u intervjuu za naš magazin uz eksluzivni mix koji su takodje uradili samo za naše slušaoce.

Njihov intervju za naš magazin možete pročitati ovde.

The Clubber Mix 019: Bis Boys Please by The Clubber Magazine on Mixcloud