Zvezde Dance Arene o utiscima sa Exit Festivala

Osamnaesto izdanje EXIT festivala, pored ukupne posete i velikog produkcijskog iskoraka, prevazišlo je sva prethodna izdanja i po reakcijama kako posetilaca, tako i samih izvođača! Utisci se još sabiraju, fotografije se na Instagram i dalje postavljaju, ali jasno je da su pozitivne emocije vladale Petrovaradinskom tvrđavom. Skoro 200.000 ljudi prošlo je kroz festivalske kapije tokom četiri festivalska dana, a na preko 40 zona, od čega više od 20 bina sa muzičkim programom, nastupale su hiljade akreditovanih umetnika! Mnogi od njih nisu odoleli da ne podele sa svojim pratiocima na društvenim mrežama oduševljenje EXIT festivalom i tradicionalno dobrim gostoprimstvom.

Ljubav je sa zatvaranja mts Dance Arene i seta koji je produžen neverovatnih sat vremena publici i organizatorima poslala i Nina Kraviz: „Hvala divnom EXIT festivalu na poverenju i pozivu da zatvorim ovaj neverovatan festival koji povezuje ljude širom sveta“, dodajući da voli EXIT i da je zahvalna što je „mali deo festivala“ koji leži na Dunavu, reci koja ima toliko istorije u svojim vodama, poželevši Exitu i da on postane solidan deo te istorije.

Belgijska techno princeza Amelie Lens priznala je fanovima da je davno imala toliku tremu, rekavši „Bio je moj san da ovde nastupam i bilo je neverovatno!“ Njoj se pridružio i napolitanski techno superstar Joseph Capriati, rekavši pred kamerama da je Exit verovatno najbolji festival na svetu.

High-tech minimal virtuoz Boris Brejcha priznao je Exitu da je zaljubljen u festival, dok je čuveni izlazak sunca na Areni potpuno osvojio Idu Engberg tokom njenog nastupa sa suprugom Adamom Beyerom, te je pratiocima priznala da je bilo „prelepo“ dodajući: „Set tokom izlaska sunca na Exitu bio je magičan!“