Zagrevanje pred Matineè Fest, Alex Kennon na splavu Leto!

Matinée Fest ne prestaje da vas oduševljava line up-om, te ovim putam vas poziva na Warm Up žurku na splavu Leto, gde će nastupati specijalan gost Alex Kennon, koji dolazi u Beograd 01. Avgusta, pored njega nastupaće Dj Nexie i pobednik Let’s Mix It takmičenja DJ Dakissa.

ALEX KENNON italijanski DJ i producent, dobitnik DJ nagrade za najboljeg producenta za 2018. godinu na Ibiza DJ Awards nagradama, već pravi ozbiljne talase u produkciji na etiketama poput Rebellion,Crosstown Rebels and Saved. Alek Kennon rođen je u Italiji krajem 80-ih. Od detinjstva ga je zanimala muzika. Shodno tome, počeo je da studira klasičnu gitaru sa 6 godina, a zahvaljujući ocu se približio svetu funka, dok je odrastao slušajući umetnike poput Enigme, The Cure i Massive Attack. Sa 15 godina, Aleks je počeo da radi u lokalnoj radio stanici, gde je počeo da postavlja temelje za svoj vlastiti doprinos muzici. U početku se više bavio house muzikom a zatim acid i dub stilovima.

Alex Kennon je nastupao u klubovima širom Evrope, posebno na Ibizi, Švajcarskoj, Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Rumuniji, rodnoj Italiji, a takođe i dalje u Aziju – gde je njegova reputacija sve više rasla po veličini i značaju. On stvara vrstu muzike koju je teško definisati: inspirisan je različitim žanrovima i trendovima, ali svoj stil ne prilagođava određenim obrisima. Iznad svega, Alexova muzika prati njegova sopstvena osećanja i sugestije, uz neprestano napredovanje. Trenutno živi između Ibize i Londona. Popularne izdavačke kuće poput Snatch , Bondage Music, Metroklang, Recycle Records, Cimelde, Mimique i druge, potpisale su njegove numere, a mnogi urednici su zainteresovani za njegove zvuke.

Kapacitet ljudi je ograničen, za više informacija i rezervacija na broj telefona +381654495555