Vodimo vas na Amnesia Ibiza žurku u Beogradu!

Vest da će se u trenutno najaktuelnijim beogradskim klubovima Hype i Martinez Bar-u održati Amnesia Ibiza žurka odjeknula je poput munje. Legendarna Amnesia Ibiza, odabrala je petak 13. april za datum svoje žurke u Srbiji, a imena koja će nastupiti sigurno će obradovati sve klabere koji su se pitali u čiji će setovima imati prilike da uživaju.
Darius Syrossian, poreklom iz Irana, a baziran u Engleskoj, je puštao muziku u gotovo svakom velikom klubu i festivalu, na svim mogućim kontinentima – ovaj pasionirani ljubitelj house i techno zvuka producira muziku za najbolje svetske etikete, a 2016. godine pokreće vlastitu etiketu i radio show pod imenom Do not Sleep. Darius živi za muziku i to naglašava u svakom svom intervjuu. Ovaj energični mladić je nekoliko puta zapalio domaće klabere, a sada će pred onim najvernijim nastupiti u pravoj klupskoj atmosferi.

Mar-T je resident Amnesia Ibiza još od davne 1999. Od 2012. do 2014. Mar-T je bio rezident DJ na čuvenim MUSIC ON žurkama legendarnog Marca Carole, a danas je deo „HITE“ porodice koja svake srede priređuje lude žurke u Amnesia Ibiza. Ovaj momak će sigurno zadobiti simpatije domaće publike svojim senzualnim tech-house setom.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri, sve što je potrebno jeste da ostavite svoje ime i prezime u komentaru. Dobitnici će biti obavešteni do 21h. Srećno!