Berlinska zvezda ekperimentalnog tehno zvuka CEM 20. aprila u Nišu

Predstojeća u nizu DETOX žurki za ovu sezonu 20. aprila u goste dovodi zvezdu eksperimentalnog techno zvuka! Budući da je ovo poslednja žurka do nove sezone zime 2018/2019 organizatori, Rudnik Collective priredjuju malo jači zvuk, za to će se postarati didžej zvezda u usponu iz Berlina, CEM i to kroz set u trajanju od 4 sata!

Isključivo za ovu priliku klub će biti opremljen dodatnim ozvučenjem i svetlosnom produkcijom za pravi techno užitak!

CEMSvoj interes za muziku zacementirao je u mlađim godinama svirajući gitaru i pevajući u hardcore punk sastavima. CEM je u kasnijim godinama razvio čitavu paletu uticaja i eklektičnu kolekciju muzike koja se prostire od tehna preko UK elektra do house klasika – maestralno mešajući ove žanrove s lakoćom i jakom energijom. Rođen je u Austriji gde je i odrastao, potom se relocirao u Berlin kako bi ganjao i dalje razvijao svoju ambiciju da postane svetski DJ. Nakon dolaska u Berlin pokrenuo je sada već veoma poznatu seriju žurki HERRENSAUNA i izdavačku kuću pod istim imenom.

O tome da je već sada vrhunski DJ doprinosi to da je muziku puštao na renomiranim svetskim festivalima kao što su Berlin Atonal, Hyperreality (AT) i Amsterdam Dance Events pored toga što je vrteo na velikim warehouse žurkama u Copenhagenu i Berlinu. Sve ovo doprinosi muzičkom iskustvu koje CEM stvara nakon koga niko ne ostaje ravnodušan.

RESURGAM (Rudnik Collective)

Bogdan Nikolić, koji nastupa pod novim pseudonimom – Resurgam, je rezident Detox žurki čiji se zvuk zasniva na tehnu punog groove- a, kroz koji se provlače različiti uticaji od ambijentalne muzike preko IDM- a i industrial- a. Bogdan sebe smatra pre svega DJem, ali se takođe bavi produkcijom, i njegovo prvo izdanje biće objavljeno tokom 2018. godine.

Karte u pretprodaji mogu se naći od petka 13.04. po ceni od 250din u Galileo Tours i Vintage Shop- u, na ulazu biće 300din.Dizajn: Jelena Ilić