Foto: Nemanja Knežević

Večeras u klubu Drugstore pionir indastrijala Drew McDowall i veteran tehna Edit Select

U subotu, 18. novembra klub Drugstore nastavlja seriju programskih razmena sa klubovima iz Evrope pa će se tako nakon posete kluba Institut Fuer Zukunft u avgustu, ove subote predstaviti ekipa kluba i kulturnog centra Macao iz Milana. U noći u kojoj ćemo imati prilike da čujemo eksperimentalne nastupe iz Italije i Slovenije, nastupiće i Drew McDowall, pionir indastrijal žanra i bivši član legendarnih bendova Coil i Psychic TV. Dru će predstaviti materijal sa svoja dva solo albuma “Collapse“ i “Channel“, koja je 2015. i 2017. godine izdao za američku etiketu Dais Records.

Podršku iz Milana će pružiti Everest MagmaPsalm 7:5VISIO i Deceitful Barren, kao i Lifecutter iz Ljubljane. Programski urednik večeri je Vasopressin etiketa iz Milana.

Za to vreme u Crnoj sobi HEAR.IT.FEEL.IT.MOVE.IT ekipa će ugostiti britanskog producenta Tony Scott-a poznatijeg kao Edit Select. Toni je veteran scene poznat po svojim izdanjima za Ostgut Ton, kao i kolaboraciji sa imenima kao što su: Speedy J, Chris Liebing, Dino Sabatini, Mark Broom… 2007. godine je osnovao etiketu Edit Select Recordings. Njemu će se pridružiti Aleksandar Ivković i Mihajlo.

Dragstor je već za 1. decembar najavio sledeći veliki događaj u seriji sa ekipom kluba Tresor iz Berlina u kom će zvezda večeri biti legendarni Moritz von Oswald. U toku su pripreme za događaje sa ekipama klubova Bassiani i Arma 17.