Večeras u Barutani Lehar!

Treći vikend u Barutani uz prvo strano gostovanje u Beogradu – Leharov prvi nastup u letnjoj sezoni

Treći vikend sedme sezone kultne Barutane, na Kalemegdanu, posvećen je prvom stranom gostovanju u Beogradu, kada je reč o izvođačima sa svetske elektronske scene. U petak 19. junaLehar,  jedan od producenata i di-džejeva sa Solomunove izdavačke kuće Diynamic, nastupiće po prvi put  u ovom beogradskom letnjem klubu.

Lehar je poznat po emotivnim kompozicijama i setovima, a za sebe kaže da i dalje uspeva da sačuva mladalačku strast prema muzici i žurkama.

„Ne postoje reči kojima mogu objasniti koliko sam uzbuđen i koliko sam dugo čekao da puštam muziku na pravom nastupu… Draga publiko, jedva čekam da se ponovo vidimo  i plešemo zajedno u Barutani. Siguran sam da će biti nezaboravno!“ – poručuje Lehar beogradskim klaberima, uoči svog gostovanja.

Kada je reč o Leharovoj produkciji, kompozicije koje pravi su ne samo emotivne već i intuitivne i osnova su kreativnog procesa ovog pravog umetnika. Leharov debitantski EP „Sargas“ na Offenbach-ovom lejblu Connaisseur Recordings stavio ga je na mapu moderne elektronske muzike i predstavlja njegov muzički manifest, koji je mešavina zvukova i atmosfere dramatičnih efekata karakterisanih intimnim bas linijama i intrigantnim melodijama. Leharovi emotivni di džej setovi refleksija su njegovog pristupa životu koji je veoma spontan i strastven. Zajedno sa Musumeci-jem i Olderic-om, osnovao je izdavačku kuću Multinotes. Takođe, zajedno sa Musumeci-jem predstavio je novi koncept jednodnevnih događaja, pod nazivom MUSE, čiji je Barutana bila domaćin pre dve sezone.

Pojedinačne ulaznice su dostupne putem Cooltix onlajn platforme, kao i na svim Gigs Tix i Ticket Vision prodajnim mestima.