Honey Dijon i Rodriguez jr. na prvom Matinée Festu!

U trenutku kada se beogradski klabing vraća u punoj snazi predstavljamo vam nešto što je nedostajalo… Nešto po ukusu apsolutno svakog klabera i  ljubitelja dobre žurke, MATINÉE FEST! Ovaj poseban dragulj je upravo ono što je nedostajalo ultimativnoj gradskoj zabavi i ovogodišnji takeover zakazan je za 17. i 18. jul na jedinstvenoj lokaciji u srcu grada, plato kod Pobednika na Kalemegdanskoj tvrđavi.

Satnica festival je od 17h do 01h,a lineup, da li ste stvarno spremni za najavu ovih imena…?

Honey Dijon konačno stiže u Beograd!

Jedno od najtraženijih ženskih imena DJ scene za kojom doslovno vrište klaberi nastupiće na prvom dnevnom festivalu elektronske muzike. Ova DJ dama isklesala je svoj put  u svetu underground elektronske muzike svojim veoma specifičnim mixevima u kojima dinamićno menja žanrove što kao rezulat izaziva potpuni haos na dance flooru.

Pored nje, kao drugi headliner festivala nastupiće Rodrigueze Jr.

Ovaj dobro poznati i nagrađivani muzički producent predstaviće se  svojim jedinstvenim live nastupom koji je slobodno možemo reći jedan od omiljenijih među domaćom publikom. Njegovo veliko iskustvo u svim žanrovima elektronske muzike učinilo ga je vizionarom melodične house i techno kakva je danas.

U narednim danima objavljujemo domaći lineup festivala koji nije ništa manje kvalitetan i interesantan! Zbog ekskluzivnosti lokacije, samog događaja i limitiranog prostora, broj ljudi je ograničen na 1000 osoba. Pretprodaja kompleta online i na svim prodajnim mestima Gigstix-a, DD ticketsa i Vulkan Knjižarama. Cena kompleta: Regular 1990 rsd, VIP 3000 rsd