U prodaji VIP ulaznice za prvi beogradski Raveolution

Za one koji baš žele da uživaju na prvom beogradskom Raveolutionu, da kompletnu postavku ovog audio-vizuelnog spektakla posmatraju iz specijalnog lounge-a uz mogućnost rezervacije stola ili separea – odnedavno su u prodaji I VIP ulaznice po ceni od 2.500 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima DD Ticketsa i Eventima.

Prvi beogradski Raveolution, zakazan za 3. jul, donosi nastup DJ legende Solomuna, a uz njega u atrijumu Beogradskog sajma iste večeri nastupiće još Marko Nastić, Peppe i DJ duo Zwein i tako zaokružiti lineup ovog open-air događaja sezone, na čijem Facebook eventu je svoje prisustvo do sada potvrdilo više od 2.000 ljudi! Aktuelna cena uaznice za prvi beogradski Raveolution iznosi 1.200 dinara, a u prodaji su i VIP ulaznice po početnoj ceni od 2.500 rsd. VIP ulaznica obezbeđuje poseban izdvojen prostor, sa pogledom kompletnu postavku događaja, zasebne šankove i toalete, kao i mogućnost rezervacije stola ili separea na događaju. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima DD Tickets-a i Eventima, kao i online na www.eventim.rs.Raveolution COVER

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, kako za tek stasale klabere, tako i za one nešto iskusnije ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim klupskim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Solomunov nastup u atrijumu Beogradskog sajma samo je prva epizoda Raveolution serijala, koji će u nastavku svog postojanja u Beograd dovesti mnoga znamenita imena gobalne DJ scene. Pratite Raveolution na Fejsbuku i Instagramu i uvek budite u toku sa najsvežijim informacijama.