U prodaji ulaznice za novembarski Modular Journey

U prodaju su puštene ulaznice za prvo beogradsko gostovanje nemačkog dua SHDW & Obscure Shape. Oni će 17. novembra posetiti glavnu sobu kluba Drugstore, u sklopu serijala Modular Journey.

Prvi dostupan kontigent karata prodavaće se po promo ceni od 690 dinara. Ulaznice se prodaju putem sajta www.eventim.rs kao i u svim prodajnim objektima Eventima.

Nakon što su Keith Carnal i Regal prvi put nastupali u srpskoj prestonici, Modular Journey organizatori – Tauten etiketa i Modular Source buking agencija, nastavljaju sa svežim imenima. Nemački di-džej i producentski duo SHDW & Obscure Shape prvi put će posetiti Beograd 17. novembra!

Osim toga što će ovo gostovanje osvežiti parti ponudu srpske prestonice, organizatori Modular Journey događaja spremili su za nas još jedno iznenađenje: SHDW & Obscure Shape će ove večeri u klubu Drugstore svirati produženi četvorosatni di-džej set!

Domaća podrška na događaju biće SMT#nG i TKNO, a iz Nemačke nam stiže i Miles Nitch.

SHDW & Obscure Shape idejni su tvorci klupske večeri From Another Mind – na kojoj su im gosti bili njihovi omiljeni artisti. Shvativši koliko im se muzički ukusi poklapaju, došli su na ideju da ono za šta se njihovo klupsko veče zalaže primene i na izdavačku kuću. Od 2015. godine izdavačka kuća From Another Mind privukla je neverovatnu pažnju i podršku tehno zajednice.

Njihovi setovi spajaju oldskul uticaje sa tehno zvukom karakterističnim za FAM lejbl. Još od ranih dana počeli su sa formiranjem sada zavidne muzičke kolekcije – i baš to se prepoznaje u njihovim setovima: tehno različitih era.