© Henri Coutant

Novi Kas:st – Movement Of Though EP sredinom novembra

Pariski duo Kas:st, koji čine Manuel Sene i Karol Herse, koji uveliko postaju istinske tehno zvezde uskoro izdaju novi Ep za etiketu Concrete Music.

Concrete je jedno od najpriznatijih svetskih, samim tim i francuskih tehno ishodišta, i elektronske muzike uopšte. Lociran na obali reke Sene, na tri nivoa, odavno predstavlja mesto gde mogu da dođu samo odabrani, i oni koji zaista obećavaju.

Dovoljno je pogledati ko sve dolazi uskoro pod njihove svodove – Henrik Schwarz, Kim Ann Foxman, Artefakt, Tommy Four Seven, Abdulla Rashim, Shifted…

Kas:st se među ovim imenima odavno odomaćio.

U vremenu kada mnogi poznati didžejevi sa tehno pedigreom koketiraju sa tech hausom, boje pravog tehna sve više brane isključivo underground nade i etikete kojima novac nije primarni motiv. Semantica, PoleGroup, Dynamic Reflection, sa njima, među jos nekoliko etiketa i Concrete.

Sa novim EP-jem, pariski duo daje nam novu perspektivu tehna, i nastavljaju gde su stali sa prošlim izdanjima u smislu kvaliteta.

Ep se sastoji od tri numere, “Celestial Chaos”, “Mind Riots”, “Hidden Memory”, i jednim remiksom, sjajnog tehno producenta Claudio PRC, koji je remiksovao na B strani traku “Hidden Memory”.

Ep očekujemo sredinom novembra.