Treće izdanje Sonus Festivala dovodi najveća imena Techno muzike!

Na Sonus 2015 dolazi sama krema techno muzike – legenda „Papa Sven“ Vath, virtuoz na gramofonima – Ricardo Villalobos kojeg mediji i fanovi zbog ekstravagantnog nastupa posebno vole, doktor minimala Richie Hawtin, veliki Marco Carola, osnivač koncepta nedjeljnih partija pod nazivom „Stereotip“ koji su se već par puta održali u Hrvatskoj – Dixon, koji je prema poznatom Resident Advisoru već 2 godine zaredom izabran za svetskog broj 1 DJa, Luciano, Loco Dice, Pan-Pot, tINI, Tale of Us, Ame i još mnogi drugi.Sonus 2015 line up

Čak 70 DJeva nastupit će od 16. do 20. avgusta u tri kluba na plaži Zrće na ostrvu Pagu. Nakon prošle godine kad je festival bio rasprodan, i ove godine se u pet dana festivala, očekuju deseci tisuća gostiju iz celog sveta. Klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso ugostit će neka od najvećih imena techno scene danas koje nije moguće čuti nigdje u našoj regiji, na istom eventu.boat party @Sonus (1)

Sonus festival je i ove godine prilagodio cene ulaznica za posetitelje iz EX YU regije te festivalska ulaznica za 5 dana festivala iznosi 82 eura.

Ulaznice se mogu kupiti online putem Entrio web trgovine ili na Entrio prodajnim mjestima.

Kako se više desetaka tisuća ljudi provelo na prošlogodišnjem Sonus festivalu, možete vidjeti ovdje.