Objavljena imena prvih 56 svetskih zvezda koja dolaze na Sonus

Nakon 2 godine pauze uzrokovane svetskom pandemijom, po izboru posetitelja jedan od najboljih svetskih letnih festivala -Sonus se vraća od 21. do 26. avgusta s najbogatijim programom do sad.

Na Sonus festivalu kvalitetna muzika trajaće tokom 5 dana i 5 noći. Ples pored plaže s pogledom na more, pod otvorenim nebom i suncem koje sija i pretvara se u prelijepi zalazak dok ne padne noć i zvezde obasjaju nekoliko desetaka hiljada ljudi koji su došli čuti neke od najvećih zvezda svjetske techno i house scene – zaista jedinstveno iskustvo.

Povratak svetske legende Carl Coxa, poseban back 2 back tandem Ricardo Villalobosa i Zip, po prvi puta nastup bugarskog live techno maestra KiNKa , DJ set proizvođača svetskih hitova FISHERa, Britanca koji svojim setovima žari ipali svetskom scenom – Michael Bibija, live nastup GiorgieAnguili ili nastup techno dvojca 999999999 privući će zasigurno veliki broj fanova željnih dobrog provoda.

Mlađu generaciju techno izvođača predstaviće Anfisa Letyago, Kobosil, Reinier Zonneveld (live) i IMOGEN.

Devetom izdanju ove petodnevne party avanture pridružiće se sad već globalne zvezde Amelie Lens, Maceo Plex, , Sven Väth, The Martinez Brothers, Joseph Capriatti i Deborah de Luca kao i još 40ak svetskih imena kao što su Loco Dice, Stephan Bodzin live, Chris Liebing, ANNA, Rødhåd, Ben Klock, Jamie Jones, Sonja Moonear, Richie Hawtin, Dixon iSeth Troxler.

Iza ovog jedinstvenog festivala koji iz godine u godinu okuplja posetitelje iz više od 65 zemalja sveta stoje osnivači Sonus festivala i vlasnici We Love Sound event branda iz Zagreba i vlasnici event branda Time Warp iz njemačkog Mannheima.

Širom sveta poznat kao letni underground festival, Sonus uvek okupi internacionalne ljubitelje kvalitetne techno i house muzikeali i posetitelje koji su osim u muzici došli uživati u prelepom Jadranskom moru, prirodi koji ostavlja bez daha, divnim plažama i lokalnim kulinarskim specijalitetima.

Festival će da se održi na plaži Zrće u klubovima Noa, Papaya, Aquarius i Kalypso koji su opremljeni vrhunskim zvukom, plesnim podijima pod otvorenim nebom, kao i mestima za opuštanje s pogledom na mirno more.

Kao i svake godine, posetitelji mogu očekivati i boat partije na brodovima koji će isplovljavati na otvoreno more i pružiti jedinstveno muzičko iskustvo posetiteljima u prirodnom okruženju, drugačijem od klupskog.

Regionalne festivalske ulaznice po povoljnijom ceni dostupne su na web stranici https://we-love-sound.com/sonus-festival