TIME CODE 14. decembra u Belom Dvoru

Na opšte oduševljenje objavljujemo da je naredni TIME:CODE događaj rasprodat u roku od sat vremena nakon oficijelnog početka prodaje. Svi koji su do karata došli u pretprodaji ostvarili su to slanjem prijave na zvaničnom sajtu. Ako i ti želis da obezbediš karte po nižoj ceni za sledeće događaje i saznaš lokaciju pre javne objave, savetujemo da se registruješ na ovoj adresi.

Ovog puta TIME:CODE događaj održaće se u kraljevskom kompleksu, u okviru Belog Dvora, doma naših istorijski značajnih vladara Kralja Aleksandra I i Kralja Petra  II. Na ovom grandioznom posedu boravio je i Josip Broz Tito, sve do njegove smrti. Ovde su obavljane službene funkcije šefa države, iako se dvor kao stambena rezidencija nije koristio još od 1948. godine. Danas je to dom Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra II i njegove porodice. Ovo velelepno zdanje  ostaviće vas bez daha kada budete shvatili da ste okuženi detaljima Luja XV i Luja XVI dok budete gledali u kraljev portret fascinirani crno-belom dvoranom.

Na ovom prostoru kulturnog nasleđa 14. decembra ugostićemo nemački DJ dvojac iz konceptualnog četvoročlanog live benda GHEIST koji svojim specifičnim stilom osvajaju publiku širom sveta. Počevsi u znamenitom Berlinskom klubu, Watergate, gde su i dalje rezidenti, pokazali su kako uklopiti progresivan house i techno zvuk sa deep i melodic notama i dobiti istovremeno melanholičan i euforičan rezultat. Zaljubljenicima u elektronsku muziku su neopisivo interesantni zbog svog live performansa kao i autentičnog hybrid DJ seta koji cemo imati priliku uživo da čujemo.

Ovaj spoj kraljevske lokacije i vanvremenskog muzičkog doživljaja nestrpljivo iščekujemo.

Da podsetimo, TIME:CODE je naša organizacija koja ima za cilj promociju jedinstvenih lokaliteta i odabranih izvođača, kako domaćih tako i stranih. Ispratite rad organizacije za koju verujemo da u velikoj meri doprinosi razvoju celog regiona a i šire. A kako sami vole da istaknu, svaki dogadjaj je timeless iskustvo za sve posetioce.