Šumadija fest na novoj lokaciji

Miljenici domaće publike Lea Dobričić i Metodi Hristov, kao i tehno zvezda u usponu Juliet Fox sledećeg vikenda stižu na Šumadija Fest u Kragujevcu.

Za svoje osmo izdanje, Šumadija Fest nastavlja u jakom ritmu i prevazilazi očekivanja mnogih! Ove godine, 9. i 10. novembra, za pultom smenjivaće se apsolutni miljenik domaće publike Metodi Hristov, nemačka tehno zvezda u usponu Juliet Fox, kao i najpopularnije ime na našoj sceni, Lea Dobričić. Za mnoge neizostavno trens veče ugostiće imena kao što su E-Clip i Zyce iz Tesseract studija. Pored njih nastupiće i Kim0, Sale L&S, Metamyc i mnogi drugi.

Šumadija fest ove godine menja lokaciju – festival će se održati u zgradi Čaurnice koja se nalazi u okviru kompleksa Knežev Arsenal.

Zbog ovog premeštanja organizatori biće ograničeni sa brojem karata, te ukoliko do sada niste, svoje možete pronaći na prodajnim mestima Eventim-a, DDTickets-a i Gigstix-a, zatim na sajtu www.sumadijafest.com, dok u Kragujevcu karte možete kupiti u kafeu Smiley.

Dvodnevne ulaznice možete nabaviti po ceni od 1290 RSD, dok jednodnevne po ceni od 700 dinara možete kupiti do 8. novembra u ponoć.

Novosti o festivalu pratite ovde.