Seth Troxler 1. decembra u Temišvaru

Harizmatični američki didžej, Seth Troxler, 1. decembra nastupa u temišvarskom klubu database.

Poreklom iz Mičigena, Troxler je na početku svoje karijere preuzeo obavezu da vrati slavu nasledju Detroita kao mestu rodjenja techno zvuka, a nekoliko godina kasnije, zahvaljujući svom radu i posvećenosti, biva proglašen najboljim izvodjačem na svetu od strane Resident Advisora.

Seth je jedna od omiljenih figura underground scene i beskrajno zabavan didžej. Kao jedan je od najzanimljivijih izvođača u svetu elektronske muzike, uvek se trudi da nagradi pažnju koju dobija posebnim trudom koji ulaže u produkciju, miksovanje i odabir traka. Mnogi mu zameraju što trake ne izbacuje češće, ali kada to učini trake brzo dostižu same vrhove vodećih čartova, kao što je to bio slučaj sa trakama ’Evangelion’ i ’CZ’. Široj javnosti poznat je po svojoj borbi protiv komercijalizacije dance muzike, a pod okriljem detroitskog zvuka se, kako sam kaže, bori protiv EDM-a.

Seth Troxler u petak, 1. decembra nastupa u klubu Database u Rumuniji. Kako je u pitanju dogadjaj sa ograničenim brojem karata, žurci će moći da prisustvuju samo oni koji su iste kupili u pretprodaji. Pre nego što kupite ulaznicu važno je da kontaktirate klub, što možete učiniti ovde.

Cena ulaznice iznosi 60 leja, što je oko 1500 RSD.