Ovog petka u DOT-u se služi najbolji koktel: Gym Tonic žurka

Alek Bošković, Aleksandra Poček, Lazar Nikolić i Vanja Bursać predstavljaju lineup Gym Tonic žurke koja će se održati u petak 24. decembra u beogradskom klubu DOT. Biće ovo najluđi koktel u gradu te večeri!

Naslušan popa, inspirisan džezom, zanet technom, u house-u pronađen, Alek Bošković pravi plesnu selekciju pesama koje i sam želi da čuje na podijumu. Njegovi setovi puni su vokala, a u njima podjednako zastupljeni sveži iskopi i vanvremenski klasici.

Svoje skromne početke Aleksandra Poček je ostvarila sasvim slučajno pre tačno deset godina u tadašnjem Blow Up baru. Nedugo zatim ostvaruje rezidenturu u Radionici i Supermarketu. U toku prvih godinu dana karijere puštala je na Mikser i Exit festivalu, a sve to zahvaljujući tome što se našla među prvih pet takmičara izabranih od strane Burn Studios-a. Jedna od značajnijih rezidentura je svakako ona na 20/44 pod nazivom Club Affair gde je sarađivala sa skoro svim beogradskim organizacijama i DJ-evima. Što se tiče stila muzike, to je nepogrešivo uvek house: od soulfoul-a, preko Chicago-a do acid house-a.

Iza upečatljive pojave Vanje Bursać ne krije se samo ogromni staž u klabingu, već i ogromna ljubav prema muzici. Upoznala se sa muzikom kroz klasični rok i metal, prateći aktuelne trendove i zaljubljujući se u hip-hop “90-tih. Danas vlada klasicima elektronske muzike, ali i house trakama koje dobija na preslušavanje od prijatelja širom sveta. Njeni setovi su eklektični i okrenuti zabavi svih na densfloru.

Lazar Nikolić muzički je entuzijasta koji u svojim setovima istražuje emotivne, duboke i melanholične strane house muzike.

Cena karte je 300 dinara, a a covid propusnice su obavezne.