No Sleep i Drugstore u Beograd donose moskovski tehno brutalizam!

Najznačajniji ruski umetnički kolektiv današnjice Arma17 stiže u beogradsku tehno katedralu Drugstore u kome ovog petka, 11. maja, neće biti spavanja! Događaj koji se ne propušta biće savršen uvod u hipnotišući svet moskovske elektronike koji nas očekuje na kultnoj No Sleep Novi Sad bini, gde će se Arma17 predstaviti kao klupski partner treće noći EXIT festivala.

Ovaj ruski kolektiv već godinama važi za jedan od najboljih svetskih tehno koncepata, a samo ime evocira brutalizam i industrijalizam, shodno objektu po kome je Arma17 nazvana. Iako više ne postoji kao klub, nego kao kolektiv, nastavlja da širom sveta donosi jake setove koji će sve prisutne u Drugstoru teleportovati ovog petka u svet istočnoevropskog undergrounda.

Jedna od najzaslužnijih persona za mitsku popularnost Arme17, Abelle, pre nego što stane na Exitovu famoznu No Sleep Novi Sad binu ovog jula, nastupiće u beogradskom klubu sa svojim setom koji istražuje tamnu stranu tehno i acid muzike. Zvuk savremene industrijske Moskve doneće još jedan rezident ovog kolektiva Ranishe Niyaak! Noć bez spavanja, kome je podršku pružio i kultni domaći brend Guarana, upotpuniće dva lokalna live sastava Tapan i Stepn‡ak, kao i Drugstore rezident DJ Stevie Whisper.

Počela je omiljena 4+1 akcija ljubitelja EXIT festivala!

U toku je sjajna 4+1 akcija za ljubitelje EXIT festivala, koja podrazumeva da društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon! Akcija će trajati dok se ne rasproda vrlo ograničen broj ulaznica predviđen za ovu akciju. Ulaznice po promotivnoj ceni sa 55% popusta od finalne, za 6.990 dinara, prodaju se onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do EXIT festivala.

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a jedna od najpopularnijih bina ovog festivala, No Sleep Novi Sad, predstaviće neke od najtraženijih zvezda elektronske muzike kao što su Daniel Avery b2b Rødhåd, Craig Richards b2b Nicolas Lutz, Midland, Tijana T, Mike Servito, Tin Man Live, Erika, Eric Cloutier, Helena Hauff, Nikita Zabelin, Philipp Gorbachev Live, DJ Tennis, Red Axes, Giorgio Gigli i mnoge druge.