MORD etiketa proslavlja 5. rođendan ovog petka u klubu Dragstore

Bas Mooy i Stanislav Tolkachev nastupiće u petak 2. marta u Dragstoru u okviru proslave petog rođendana roterdamskog lejbla MORD.

Obojica dolaze po treći put u Srbiju u režiji kluba Dragstor i ovog puta će nastupati u društvu domaćeg člana MORD porodice, novosadskog di-džea i producenta Lag-a.

Bas Mooy, osnivač lejbla MORD, aktivan je na tehno sceni od 1999. godine. Pod jakim uticajem industrijskog Roterdama, Bas Mooy je uspeo da oformi mračan zvuk koji ga je s vremenom doveo na sam front tehno žanra. Stanislav Tolkachev je tehno pionir iz Ukrajine poznat po svom eksperimentalnom pristupu tehnu oko kog gradi jedinstvenu publiku. Svojim nepredvidivim produkcijama pleni konstantnu pažnju najvećih poznavaoca žanra. Novosadski producent Lag je prošle godine za Mord izdao EP „All The Children Are Insane“. Iza sebe ima nastupe na Mejn stejdžu EXIT festivala i berlinskoj najtlajf instituciji Tresor.

Poslušajte lajv set koji je Bas Mooy priredio Beogradskoj publici u svojoj prvoj poseti Beogradu 2014. godine u starom Dragstoru. Bas Mooy Live @ Drugstore 2014

Stanislav Tolkachev je posetio Dragstor dva puta, 2013. i 2015. godine. Stanislav Tolkachev Live @ Drugstore 2013

Karte za ovaj događaj možete da kupite na svim prodajnim mestima Eventima i onlajn preko ovog linka.

Pratite Dragstor Facebook, Instagram i Twitter.