Marko Nastić, Livio & Roby i Herodot na čarobnim dnevnim žurkama Revolution festivala

Šlag na torti za ovogodišnje izdanje R:EVOL:UTION festivala može se sumirati u dve reči: dnevne žurke! Zapanjujuće mesto, uzavrela atmosfera i neverovatni izvođači učiniće dnevne žurke R:EVOL:UTION festivala nezaboravnim. Kraj jezera u bajkovitoj šumi postoji jedna kuća. Iz te kuće širi se zvuk koji pokreće i čini nas raspoloženim. Taj zvuk na dnevne žurke festivala doneće DJevi koji su po tome poznati širom sveta – Marko Nastić, Livio & Roby i Herodot!

Marko Nastić, svetski prepoznat kao jedan od vrhunskih umetnika jugoistočne Evrope, kao producent i DJ doneće svoju magiju nastupa uz prve zrake sunca na R:EVOL:UTION festival. Marko je sa svojim prijateljima izgradio jednu od najživljih klupskih scena na Balkanu, koja je inspirisala novinare Mixmaga, DJ Maga, NME i The Face magazina da pišu o njoj. U svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri Marko je izdao više od 200 traka, uključujući remikse i saradnje sa brojnim poznatim svetskim DJevima, sa kojima je do svoje 25. godine i nastupao. Neka od velikih DJ imena sa kojima je Marko delio mix pult su Carl Cox, Sven Vath, Green Velvet i mnoga druga.

Livio & Roby dva izvanredna producenta, koji su osvojili srca publike globalnog takmičenja Heineken Thirst 2007. i postal slavni stižu u Temišvar da naprave dnevnu žurku za pamćenje. Ovo takmičenje im je omogućilo saradnju sa slavnim DJ dvojcem Gabriel & Dresden, a do sada su izdali za Loco Diceov Desolate i Stewe Lawlerov Viva La Musica. Već duže od decenije Livio& Roby predstavljaju svoj organski house a ponekad i minimal širom sveta.

Nakon neizmerno dugog seta na prošlogodišnjem R:EVOL:UTION festivalu Herodot se vraća da nam ispriča hiljadu i jedunu muzičku priču i dovede atmosferu na jezeru do vrhunca.

Marko Nastić, Livio & Roby I Herodot će nastupiti na R:EVOL:UTION festivalu u Temišvaru koji će biti održan od 31. maja do 2. juna. Temišvar se nalazi na svega 144 km od Novog Sada i Beograda a za samo 4500 din imate jedinstvenu priliku da uživate u nastupima izvođača kao što su Gogol Bordello, Dub FX, Wilkinson, Filatov & Karas, 1000mods, Raresh, Nicol Moudaber, Barac b2b Gescu i još preko 200 izvođača na više od 7 programskih lokacija. Ulaznice su dostupne na sajtu gigstix.com po ceni od 4500 dinara, dok je paket koji obuhvata trodnevnu ulaznicu za festival i kamp dostupan za svega 4990 dinara.