Mark Knight najavio ‘All Knight Long’ svetsku turneju

Producent nominovan za Grammy, di-džej i osnivač Toolroom etikete, Mark Knight najavio svetsku turneju.

‘All Knight Long’ kreće u aprilu, i tokom nastupa u nekim od najpoznatijih klubova na svetu Mark će puštati preko šest sati. Turneja treba da na najbolji način prikaže jedinstvenu magiju slobode koju izvodjaču daju dugi setovi, dok Mark najavljuje širok muzički spektar, od soulful house do funk zvuka, garage, house, disco, tech house i techno.

“Za mene, pravi di-džej je onaj koji ljude može da povede na putovanje tokom cele večeri. Puštati duge setove nešto je što sam radio mnogo puta i volim to da radim, tako da sam srećan što sam mogao da uklopim datume u svojim omiljenim klubovima“, izjavio je ovim povodom Mark Knight.

“Posebno smo odabrali intimnije prostore da ljude povedemo na posebno putovanje kroz noć. To su mesta gde kada pogledate oko sebe i dalje možete da vidite istih nekoliko stotina ljudi sa kojima ste počeli da plešete pre nekoliko sati. Planiram ovu turneju mesecima i jedva čekam da počnem”, dodaje Knight.

Pre nego što se zaputi na turneju, imaćemo priliku da Mark Knight-a čujemo u Beogradu pošto 31. marta nastupa u BelExpo Centru na Toolroom showcase zajedno sa Technasia, Matt Smallwood, Dj Mark Storie i IDQ.