Marina Karamarko i Vlada Janjić na novogodišnjem tehnu u Maximusu

Diskoteka Maximus u svojoj čuvenoj areni okuplja velikane elektronske scene, kao i klabere svih generacija. Ekipa Maximusa za najluđu noć posetiocima crnogorske elektronske katedrale pripremila je najbolji provod i kvalitetan line up koji će se odvijati na dve bine: Techno i Trance. Na techno bini ove godine slušamo Marinu KaramarkoVladu Janjića i P.S & Mr Jools.

Rezident DJ Sankeys Global organizacije, i vlasnik etikete THANQ, Marina Karamarko je za kratko vreme postala jedna od omiljenih izvodjača u regionu a i šire. Njen nepogrešivi osećaj da na podijumu pruži upravo ono što je publici potrebno izdvaja je od mnogih didžejeva današnjice.

Doajen scene, Vlada Janjić, jedan je od ključnih figura u istoriji beogradskog klabinga. Tokom svoje duge karijere pored didžejinga radio je i kao muzički urednik etikete B92, na kojoj tokom godina predstavlja ključna ostvarenja sa domaće klupske scene u seriji kompilacija Radio Utopia i Belgrade Coffe Shop. Nastupao je u najznačajnijim evropskim klubovima kao što su Berghain, Flex , Batofar ,Ultraschall i Propaganda i uvek se radujemo kada ga vidimo za DJ pultom.