Mark Knight, Uner, Marc Romboy i Agents Of Time na ovogodišnjem Refresh Festivalu

Još dva dana dele nas od početka jubilarnog, desetog izdanja Refresh festivala u kotorskoj diskoteci Maximus.

Od 10. do 12. avgusta na dve bine Refresh-a nastupiće preko 50 izvođača predvodjena renomiranim DJ imenima Mark Knight, Fernando Lagreca, Uner, Affkt, Agents Of Time i Marc Romboy. Za sve ljubitelje trance zvuka festival u Kotoru ugostiće i Indra, Vertical mode i Electric Universe.

Hedlajner prve večeri je britanski producent i di-džej Mark Knight, osnivač prestižnog Toolroom Records-a. Pored brojnih hitova kao što su ’’Your love’’, ’’Ironing man’’, ’’Alright’’ i ’’Man with the red face’’ koji je nastao u saradnji sa Funkagendom, njegovu karijeru obeležila je Grammy nominacija kao priznanje za producentski rad na albumu grupe The Black Eyed Peas. Mark je uradio i veoma uspešne remikse numera Basement Jaxx-a i Chris Malinchak-a. Nedavno je bio akter dokumentarca A Year In The Life, koji hronološki prati jednu godinu života i put oko sveta od Meksika preko Majamija do Evrope i dalje, kao i filma Odyssey.

Predvodnik novog pokreta španske elektronske scene Uner nastupa druge večeri na glavnoj bini Refresh-a. Zahvaljujući svojoj posvećenosti postao je za kratko vreme jedno od najcenjenijih imena na sceni. Od debi izdanja za Diynamic 2009. i priznanja za najbolje novo ime na sceni koje mu je dodeljeno 2013. godine, do njegove etikete Solar Distance i novih projekata, Uner je doživeo veliki napredak u karijeri i nikada nije prestao da iznenadjuje svoje fanove. Harizmatičnog Uner-a slušamo zajedno sa Affkt 11. avgusta.

Marc Romboy je pristuan na sceni od početka devedesetih, a ovog veterana slušamo treće večeri festivala u Maximusu. Marc je skrenuo pažnju scene radom svog prvog lejbla Le Petit Prince koji je pokrenuo 1993. Danas vodi Systematic Recordings koji je prvo izdanje objavio 2004. godine a do sada Marc je zaslužan što su se u katalogu etikete našle trake imena poput Stephan Bodzin, Robert Babicz, Blake Baxter, Robert Owens i Mike Dunn. Nastupao je u renomiranim klubovima od Rex-a do Berghain-a i izdao pet studijskih albuma, od kojih je poslednji, Voyage de la Planete objavljen ove godine.

Ukoliko još uvek niste nabavili svoje ulaznice, ograničen kontigent dostupan je po promotivnoj ceni od 19 eura, dok je trenutna cena jednodnevnih ulaznica 9 eura.

Ulaznice se mogu naći u svim većim mestima i gradovima u Crnoj Gori posredstvom prodajne mreže GIGS TIX Montenegro i online na www.found.ee/RefreshX.

Spisak fizičkih prodajnih mesta: www.gigstix.me/prodajnamreza