Karte za Tauten Birthday Showcase u prodaji do petka

Karte za Tauten Birthday Showcase w/ Lewis Fautzi biće dostupne u pretprodaji do petka. Na dan događaja, 23. februara, pretprodaje neće biti, a karte će po povećanoj ceni moći da se kupe samo na ulazu u Drugstore, od 11 uveče, kada počinje žurka.

Da podsetimo, Tauten Birthday Showcase treća je rođendanska žurka u režiji ekipe Tauten etikete, i na njoj će beogradska publika imati prilike da čuje čak 14 di-džejeva na 2 bine.

Hedlajner događaja je poznati portugalski di-džej i producent Lewis Fautzi. U velikoj sobi beogradske tehno katedrale Drugstore on će ove večeri nastupiti uz Italijana Alex Dolby-ja i neke od najpoznatijih domaćih di-džej imena. TKNO, Sugar Lobby, Avoid aka Vladimir Aćić i SMT#nG i Kid Kimi kao Kosmos – domaća su podrška na glavnoj bini ove večeri.

Na drugoj bini vrteće Depth Perception (Andrew Meller & Goran Starcevic), RanchaTek, Massiva, Miloš Vujović, Timmy Mendeljejev i MirMir.

Tauten izdavačka kuća okuplja neke od najboljih domaćih producenata i di-džejeva. Osnovana je samim krajem 2014. godine, a danas broji preko 40 izdanja i veliki broj saradnji sa svetskim izvođačima.

Karte za ovaj događaj moći će da se kupe u prodajnim objektima Eventima kao i onlajn putem sajta www.eventim.rs, a četvrtak je poslednji dan za kupovinu. Više informacija može se pronaći na Fejsbuk događaju.