Kako je Black Coffee postao najtraženije ‘house’ ime na današnjoj sceni

Black Coffee – Mag koji vešto kombijuje elektronsku muziku sa zvukom rodne Afrike u četvrtak, 23. maja nastupa u Barutani. Kako se približavam sutrašnjem spiritualnom spektaklu, želeli smo da izdvojima par redova više i posvetimo ih značaju koji Black Coffee ima kada je house scena u pitanju. 

Nkosinathi Innocent Maphumulo, poznatiji kao Black Coffee, tokom godina osvojio je brojne nagrade i priznanja medju kojima su ‘Album of the Year’, ‘Best Dance Album’ i ‘Best Engineered Album’, pre svega za zapaženo izdanje „Pieces of Me“. Takođe, dobitnik je prestižne nagrade International Achievement Award. Kada je diskografija u pitanju, Black Coffee već ima nekoliko albuma a dostigao je i platinasti status u Južnoj Africi.

Postao je i prvi južnoafrikanac koji je osvojio renomiranu BET nagradu. Na dodeli BET nagrada, održanoj u Los Anđelesu, poznati producent odneo je nagradu za najboljeg internacionalnog izvođača za region Afrike i time postao prvi južnoafrikanac koji je osvojio ovu nagradu.

Ovo dostignuće je, takođe, svojevrsna prekretnica za prepoznavanje house muzike na internacionalnom nivou, ako uzmemo u obzir da je bio jedini među nominovanima koji se bavi elektronskom muzikom. Nagrada američke publike više govori o tome koliko je njegov rad cenjen i na globalnom nivou.

Najtraženije house ime na današnjoj sceni sa preko 200 nastupa godišnje, Black Coffee još jednom će nam doneti najveštije odabrani zvuk i pozitivan vajb koji ne smete propustiti.

Ograničen kontingent ulaznica je u prodaji po promo ceni od 1290 dinara za parter i 1790 dinara za VIP platformu. Više informacija možete potražiti ovde.